V. 22/23 Fest, Misstag ellos, fina syster

Söndag idag. I fredags var vi på terminsavslutning/personalfest hos en kollega som vi även firade för att hon fyllde 50 år. Jag inser, inte för att det spelar ngn roll, bara ett konstaterande. Det är skillnad när man fyller 50 år.
 
Jag har ju att jämföra med, fyllde ju det jämna talet i fjol. Fick en jättestor ampel med en blomma att hänga upp.
 
 
Den var fin.
 
Min kollega som jobbat ca 6 månader blev anställd och har utbildning. Hon fick presentkort till Piteå havsbad, och blommor från oss kollegor och av kommun, presentkort och blommor. Reflexion: Det är skillnad på folk och folk.
Jag var jättenöjd över min fina blomma, men det var ju inte en present att visa upp efteråt. Dvs inget att ha i bokhyllan och berätta att jag fick detta då jag fyllde 50 år.
 
Vi hade dock mkt trevligt på vår fest, grillade (trots att jag glömde min kyckling på jobbet) Så hade husvärdinnan hallumiost jag fick grilla. Vi åt, sjöng och skålade, spelade kubb och vissa badade.
Värdinnan hade ett enormt fint hus, tyvärr smyckad med djur på väggarna (vilket jag inte tycker om) men förutom det, ett mkt fint hus.
 
Vi cyklade dit och hemåt bar det av runt 01.00 på natten.
 
Jag upptäcker ju små saker emellanåt, vad människor tycker. Och med lite alkohol (ingen var väl speciellt onykter) men även det lilla kan få tungan att lossna.
Vissa människor kan verkligen reta sig på att jag inte gillar vin, eller att man är tex laktosintolerant.
Detta fick jag veta under fredagens fest iaf. =) No big deal, men intressant att få vetskapen.
 
Lördag for vi en sväng till stugan och satte upp två fågelholkar, sen kom det regn =( vi åkte hem och gubben fick utryckning. Han kom inte tillbaka förrän på natten, stackarn. Det gick åska så jag vågade inte ha dator och tv på. Men efter åskandet satte jag iaf på Tv:n
 
Fick ju paket av Ellos på fredag, hade beställt express paket. Sonen behövde en kavaj till tisdagens begravning. hittade en på Ellos och skickade efter. hade beställt en XXL och fick en S! suck. Vad göra? Jag ringde dom och fick till svar att det måste skett ett misstag, inget dom kunde göra. ett fel är ett fel, thats it! Och tidigast tisdag eftermiddag kunde jag få en ny kavaj! Men då är det lite väl sent. Skulle dock få ett plåster på 200 kr nästa gång jag gjorde en beställning. Även om det inte kompenserar deras misstag, så var det ju ett litet plåster ändå.
 
 
Så sonen fick ut och leta kavaj, hittade en på myrorna tror jag. För den totala och enorma summan av 35 kr =) Den var lite liten, men går att använda. superbra. Då säljer jag den lilla kavajen till sambons kollega som är stor som en piprensare. Blir utmärkt.
 
 
Imorgon måndag åker jag ner till kusten och laddar för den jobbiga dagen tisdag och begravning av min fina syster Elisabeth.
 
 
Kanske sitter hon däruppe och blickar ner på oss?
 
 
2012 juni, då hade hon fått beskedet och hade redan besvär.
 
 
Min fina syster =´(
 
 
 
 
 
 
  Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ...<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0