Överblick från midsommarhelgen

I dag, Dagen före midsommarafton, en sommartid nu är kommen. Längtat efter värmen å du sköna.


Startat veckan med huvudvärk, migrän och sen en febertopp under torsdag morgon. En huvudvärk som känns som en stor bula i bakhuvudet och en tyngd över pannan. Vad göra? Tyvärr inte gå till jobbet, där barnen inte ska behöva känna sig osedda och för deras bästa är jag hemma och ja, för mitt eget bästa också förstås. Då huvudet inte vill desamma som jag.

 

Idag torsdag fick jag så ett grattiskort av min son, gulligt (trots försening)

 


Jag sitter här och tänkte plita ihop en dikt till min kära bror som nu 60 ska bliva… men, går inge vidare. Då hjärnan inte tankarna kan styra, då diktandet bli äventyrat =) Är inte så bra på att dikta annars heller, men med huvudvärk verkar inga ord kunna flyta, rimma, låta vettiga utan snarare som föredettingar, hehe


Iaf så när jag då sitter här och tänker på min bror, känner jag sorgen i mitt hjärta. Allt han går igenom då hans kära nu lämnat oss. Ovanpå detta även att vår kära syster lämnat oss. En tung, tung vår för oss alla men framför allt upplever jag det för min bror. Vi är alla tagna, ledsna, förstummade över tragedierna som slagit oss till marken.


Själv lider jag då av denna huvudvärk, en känslighet jag inte känt på mkt länge. Kanske rent ut sagt en överkänslighet på stress mm


Idag söndag och midsommar är över för detta år.


Vaknade runt 08.00 åter med huvudvärk, denna har jag lidit av under hela dagen. Vid 19.00 blev det ngt bättre så jag åt två mackor med ägg och stekt kycklingbacon.


Har sen sett Tv och bara överlevt denna dag. Känns som om det är dags att ta tag i livet igen, är otroligt trött på värk och håglöshet. Möjligtvis att inte kraften återvänt riktigt ännu, men hoppas jag iaf kan ut och promenera med stavarna imorgon. Känner ett stort behov av att få röra kroppen, sen lite meditation på det så jag kommer på rätt väg igen.


Nu har jag en veckas semester och hoppas jag hinner få lite återhämtning. Möjligen kör jag ner till kusten i slutet av veckan =)

 

Delar med mig av lite midsommarhelgsbilder

 

Sally var med, midsommar

 
Å fina Raiko, lydig, snäll och busig Rottis
 
 
Han gillade verkligen leksaken jag tog dit åt honom.
 
 
Alla gör vi nåt. Sally kollar in vad just jag gör...
 

Å jag/ bondmora eldar =) Midsommar stassen till ära...
 
 
Vi fick oss midsommaraftons bästa skratt, då vi skulle blåsa upp luftmadrassen som en av pojkarna skulle låna. Sömmarna hade släppt så madrassen hade två puckelryggar =) Inte så mysigt att sova på den mera...
 
 
 
Dagens Tänkvärda

Ett leende betyder så mycket och kan lysa upp din eller någon annans tillvaro!

 

  Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0