Från kusten och hemmavid

Onsdag efter begravningen tog vi det rätt lugnt, försökte få balans på känslorna. Jag och barnen for till storheden och handlade, så även syskon och Mor. Vi spred ut oss och handlade lite här och där.
 
Jag köpte kattmat och kattsand till mina kissar. Sen hittade vi in på Stadion outlet, där fyndade jag shorts till mig å sambo, linne, t-shirt och sockar =) nöjd.
 
Därefter åkte vi hemåt till sonen. De övriga skulle äta pasta och köttfärssås, så jag son och hans sambo grillade. Blev jättegott. Därefter fick jag åka en sväng tillbaka till storheden, då sambo hade ett önskemål och det var stängt i Arjeplog. Sonens Malin följde med mig.
 
Torsdag var det så hemfärd. Jag åkte förbi storheden igen (röd dag) så alla hade inte öppet, men jag ville handla med mig blommor hem. Så jag handlade på Grans, så det blev blommor och jord för 1000 kr. Kändes bra att få sig lite blommor.
 
Körde sen till Älvsbyn, där systerdotter nu är, mina syskon hade kört dit och vi sammanstrålade hos Linda. Det var svårt att hitta adressen =( men till slut kom bror och räddade mig.
Vi åkte och åt Lunch på en kina krog, solen sken och maten smakade bra. Sen ett Adjö till syskon, systerdotter och brorsdotter och så bege sig hem mot Arjeplog.
 
  I Älvsbyn
 
 
På fredag jobbade jag hela dagen, kom hem 17.00 och vi åt. Jag köpte en kycklingklubba och 4 chiliceese och sambon åt ett super skrovmål. Då jag inte orkade laga mat.
 
Helgen; Lördag planterade jag blommorna jag köpt och skulle ha runt huset. Vi grillade och det blev jättegott.
 
 
Söndag; migrän hela förmiddagen, vaknade 04.30 med huvudvärk som bara eskalerade. Men jag hade tur och hann ta tabletterna innan det bröt ut i full styrka. Så jag låg "bara" till 13.00 innan jag omtöcknad kunde kliva upp och återvända till livet.
 
Solen sken så vi åkte till stugan vid 14.00 där jag planterade mina stugblommor, vi grillade korv och njöt sommarvärme vid vattnet. knipan har ägg i den gamla knipholken, även i år.
 
 
Blommorna isatt i urholkad stubbe.
 
Knipor
 
 
ÄLSKAR sommaren!
 
Och jag har varit ute med Chanti i koppel, det gillar hon trots att hon inte gillar själva kopplet =)
 
 
 
 
Idag är det onsdag och veckan har hitills gått, men är TUNG =/
 
 
Midsommar har jag kanske tur och får hit son mfl =D
Vi ska då vara i stugan och mysa, fiska, äta surströmming å bara njuta. Så jag hoppas på SUPER fint väder.
 
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0