Dagens Livstankar

En ny dag, sakta tränger de ljusa solstrimmorna fram och ner mot jorden, den ännu kalla jord som väntar på värme och sommar. Ännu ligger snöhögarna stora och vädret kämpar för att bryta ner de enorma snömassorna som lagt sig ovanpå jordskorpan, våra isiga sjöar som så sakterligt börjar tina trots kylan från vattnets mörker.
 
Hör traktorer som hämtar snö för att köra på annat ställe, för att det ska kunna tina snabbare och så sommaren ska hinna bli i år. Förra året hann vi inte få ngn värme och i år är det viktigt att vi får den riktigt sköna sommarvärmen för att tina upp våra frusna själar.
 
Nattens drömmar innehöll;
Bostadsbyte, fulla skåp så dörrarna knappt gick att stängas, kattungar och jag som ung flicka som behövde överlista en jätte och slutade med seger, ett enormt bröllopsfölje som tom trängde in i mitt hem, slog på fönsterrutorna, massor av människor. en del människor från förr, syskon, föräldrar...
 
Känslan av maktlöshet över systers öde, vågar inte riktigt släppa kontrollen, är rädd att jag går under för snabbt.
Hon försvinner så sakta från oss, hoppet finns inte längre att hänga upp sig på.
 
 
Dagens tänkvärda:

”Gör ditt bästa och låt livet göra resten”

och

 

”I hjärtat av varje vinter vilar en skälvande vår. Bakom varje natts slöja väntar en leende gryning” khalil Gibran

 

Ur mörker sägs att ljus ska komma. våra mörka nätter har varit mörka länge, dags för ljuset att tränga ner och in i våra själar, dags att stå upp och känna vind i håret och att livsgnistan tänds i våra trötta ögon.

Att leva kanske inte är någon konst, men att leva fullt ut är en bedrift. Dags att sluta följa strömmen och stanna upp, känna efter och gå sin egen rätta väg.

Om jag lever halvdant, så blir livet därefter. Lever jag min fulla potential gör livet resten och glädjen och tillfredställelsen ska komma till mig för att jag är det värdigt.

 

Att vara medkännande, kärleksfull gör min väg rakare och jag finner lyckan i mitt eget jag.

 

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0