Oväntat besök

Igår fick vi oväntat men uppskattat besök. av min X svägerska Mariana från Göteborg, jättekul. Hon var uppe och sålde sina produkter och var här i Arjeplog. Hon ringde och hon kom över, jag hämtade henne vid hotellet runt 13.30.
 
Vi tjötatde på om allt möjligt både roligt och lite mörkare saker, förhörde mig om brorsdöttrarna och om lilla Alicia förstås. Sen grillade vi kyckling och mös.
Vid 21.00 beslutade vi oss för en liten sväng till stugan, vilket M tyckte var kul, men kallt =) Stackarn var jättefrusen. Men där eldade vi, grillade korv, men M åt bara korvbröd med senap, ketchup, pot sallad och rostad lök och vi tokade oss, då M lånade fiskeskjortorna och en raffig mössa (M Tog kort med mobilen å hotade lägga ut på facebook) det var jättemysigt även där. Vid 24.00 körde jag henne till hotellet och vi åkte hem. Det var urmysigt att ta igen lite vänskapstid och bara tjöta om nuet, förr och däremellan = dvs om livet och vad som sker.
 
 
I Stugan
 
Idag söndag har jag återigen sovit bort en hel dag, huvudvärk. Det är en annorlunda huvudvärk, mina mediciner fungerar inte. Har idag tagit migräntablett, vanliga panodil, citodon men inget fungerar.
 
Låg på soffan och sov, vaknade av en jättekonstig dröm.
 
Jag var på väg till en familj/kvinna och letade adressen, for igenom ett bostadsområde och letade & letade efter en parkering som jag då till slut hittade, gick ur bilen och låste. gick till lägenheten och knackade på dit jag skulle. Blev förvånad då hon öppnade för det var en massa barn där, från förskolan. Ett av barnen höll hon i famnen då hon öppnade dörren och jag frågade varför hon hade just detta barn där, -jo, men det är här mellan 11-15 på helgerna. Jag ser förvånad ut, då barnet är heltid på förskolan också. Barnet sträcker ut armarna och vill komma till mig. Jag tar barnet som just sovit, hon har en jättestor napp i munnen, som jag tar och lägger på en byrå. Och så tar jag av denna mössan. Plötsligt ska jag iväg igen, sätter barnet på golvet och går därifrån, glömmer att jag har mössan i handen och stoppar den innanför jackan och tänker att jag ger tillbaka den imorgon.
 
 
Jag går mot bilen, men hittar den inte. jag letar förbrilt, frågar några om dom sett bilen och beskriver bilen, men ingen har sett den. Snön vräker ner och plötsligt halkar jag och far utför en brant slänt. Jag rullar i den djupa snön och hamnar långt ner, snön är runtikring mig och jag vet inte hur jag ska ta mig upp -panik!
Till slut har jag lyckats kravla mig upp på gångvägen igen, utpumpad. Plötsligt går jag i bara sockorna och har tappat bort mina skor, mössan är också borta. Tänker att jag tappade den då jag rullade utför slänten. Gräver i fickan, men blir lättad över att bilnycklarna är kvar. Går i bara strumpor tillbaka där jag varit på besök, hon öppnar då jag ringer på dörren. Jag går igenom lägenheten samtidigt som jag säger att jag tappat skorna. Men dom är där, hos henne. Jag tar dom i handen och säger att jag inte hittar bilen, jag håller på att bli galen... då vaknar jag.
 
 
Konstigt hur man kan drömma och hur vissa drömmar stannar kvar i minnet.
 
 
Annars idag har jag grattat Mor på Morsdag, ringt min son som grattade mig =) sen vilat mer på soffan. Idag blev det rester till middag, ingen Morsdags service här inte =( Men jag har ju själv varit tråkig idag och bara varit asocial med huvudvärk.
 
Ska snart gå och lägga mig, och fortsätta sova bort denna dagen.
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ...<3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0