Spanien ligger i lä

Just nu är det varme i Norrbotten än i Spanien som idag har som varmast +22 grader och kallast 16. Vi har +24 i skuggan, det ni.
Hörde detta på radion, kul.
 
 
 
Idag har vi då haft pirat tema avslutning. Klädde mig i piratkläder i morse, och målade mig med sotiga ögon =) körde moppe till jobbet i kjol, hihi.
Igår flätade jag hela håret i små flätor, sen tog jag hatten på huvudet. Hade dock hjälm då jag körde moppen.
Kul med lite maskerad. Dock höll jag på att svettas bort av värmen, hade ju svart kjol, vit långärmad blus med rych, svart lång väst, min hatt och under hade jag ett par randiga pants =) puh...
 
Men vi gick på skattjakt, sen hittade vi skatten och lekte i skogen, fikade matsäck och traskade tillbaka till de andra barnen. En del barn var riktigt utklädda och en del var väl inte utklädda alls. Men det var roligt och barnen uppskattade tilltaget.
 
Imorgon ska vi ha terminsavslutning och cykla från jobbet till sälla 8 km bort. Där ska vi fira en arbetskollega som fyller 50 och grilla, leka lite och förhoppningsvis ha trevligt. Jag har lovat göra salladen =)
Imorgon lovade dom ännu varmare, puh... hur ska detta gå. Men lördag blir det svalare igen. Man får njuta all värme som vi kan få, i fjol kom ju aldrig sommarvärmen. =( Så nu har vi ju att ta igen lite värme.
 
Idag ska jag ha en massage igen, behöver alla pengar jag kan få, då man är sjukskriven. Tur att jag är bra i axlarna igen =)
 
Dagens änglakort:

Trust

Ju mer vi följer vår inre instinkt, desto bättre finner vi den rätta dörren att öppna för att hitta vägen som uppfyller vår sanna livs mening.

 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0