Tack Mia Skäringer

Idag är det så tisdag, vet inte men tycker dagarna rinner fort... vintern är otroligt lång och här ligger ju ändå snö kvar, inte så lite heller. Men ändå känns det som att oj, vad tiden går fort. Trots att man ibland ändå känner att den kan stå helt stilla. Jag ska jobba eftermiddag, känns otroligt konstigt att gå hemma halva dagen för att senare jobba... hm. (13-17)
 

Läste ut Mia Skäringers bok igår kväll, så jäkla bra bok. Den kändes verkligen som en spegling. Log och skrattade, samt nickande igenkännande på väldigt många saker som hon skriver. Detta att "jag" är jag någon? Vi har tydligen haft ruggigt lika uppväxter, men för det är det inte säkert att min familj håller med mig. En pappa som inte kunde hålla sig från flaskan, trots det goda hjärta han ändå hade innerst inne (vi fick bara se glimtar) och mamma, min fantastiska Mor som höll ihop denna skara av sju barn. Hur orkade hon? Pappa var ju även arbetsnarkoman, som man säger. Flera jobb för att få in pengar till familjen, och mamma som sydde oss kläder, bakade, städade och sen började jobba i ett dagiskök för att pengarna skulle räcka.
 

Känslorna som hon utrycker, lite läskigt att man kan känna så lika. Så en himmelskt bra bok av Mia; Avig Maria.
 

Däremot kan jag nog förstå de som inte upplevt ngt liknande kan tycka eljest om boken. Min syster gav ett exemplar åt min Mor då hon fyllde år i år. Tyvärr tror jag (men det är min uppfattning) att den inte kommer att falla henne i smaken. Språket är lite för grovt för att hon ska gilla den. Själv tycker jag det är helt ok, hennes skrivna ord... men som jag uttryckt, inbillar mig att Mor kan känna den lite för naken. Vilket jag å min sida gillar just med denna bok.
 
 
 
Vilken härligt person hon verkar vara, men även behåller sin integritet. Så jäkla bra.
 
 
 
 
Vet ni att man kan bli stressad av att börja sent också? skumt med tiden vi är i.
 
 
 
 
  Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0