Tungsint, en sån där dag...

Tungt, och jag menar tyngd.
I förrgår åkte jag från kusten, med en "vanlig" spänningshuvudvärk, som bara blivit sämre. Trots detta har jag jobbat måndag, tisdag och idag
 
Söndagkväll la jag mig tidigt och tog då en citodon. Igår morse när jag vaknade 04 på natten, tänkte jag att ok om jag tar en migräntablett så har det nog lättat till imorgon. Jag skulle börja jobba först vid 11 igår, och sov till 09.30 och huvudvärken gav sig inte. Men jag försökte rycka upp mig. Har inte haft min s.k fruntimmersperiod/vecka på två månader så jag har ju tänkt att jag antagligen kommit i klimakteriet.
 
Men i lördags startade den lite grann, inte mkt. på söndag hade jag en smärtsam värk och den satte igång med värsta blödningen på e.m. Har inte på många år behövt stiga upp på natten för att byta skydd, men det bara forsar ur mig. Som om proppen gått, dvs spänningsproppen av all anspänning över det som sker i livet denna vår.
 
Och nu har jag haft samma flöde under tre hela dygn =( kanske som jag därför har både huvudvärk och känner mig pigg som om jag var 100 år och bar dom på axlarna.
 
Just nu finner jag ingen motivation överhuvudtaget. Vill bara sova och känner mig trött på allt.
Mat brukar jag gilla både att äta och göra, men just nu är allt...en stor suck... kan jag inte bara strunta i allt?
Kroppen ger ju signalen att jag borde äta, hungern alltså. Men sen då det då kommer till detta att välja ngt, tar det stopp. Allt ser tråkigt, trist ut och jag vill inget ha =(
 
Motivation till att ta tag i ngt är som begravt, ingenting just nu är på topp.
 
Min kisse Chanti är goast. Hon är ingen katt som sitter i knä, men hon ligger bredvid mig på armstödet i soffan eller på sin plats bredvid sängen trots att jag sov hela gårdags e.m. Så låg hon troget å sov där jag var. mattes älskling.
 
Tror det blir att gå och vila även idag, har ju jobbat mitt pass vilket tar enorm energi då jag har huvudvärk och min m-period.
Känner mig så jäkla tom i pannbenet.
 
 
Pratade med Mor på telefon. Hon tyckte hon mådde bättre och hennes egen diagnos att det inte är förkylning utan luftrören? Ja, hon får diagnostisera som hon vill. Troligen visar väl K O L provet om det är Kol eller luftrör.
Hon har inte fått ngn tid ännu. Känner att jag inte riktigt orkar engagera mig förrän hon gjort undersökningen.
 
Troligen hade det ändå varit bra för henne om hon kunde ha tagit en katt att ge lite omsorg till istället för att som nu gå och oroa sig för ev. sjukdomar. Detta har inte varit likt henne, så jag blir lite ställd.
 
Jag har beställt ett par innerskor till henne, för att hon ska ha ett par inomhus och gå med, då hennes hålfot har tappat spänsten. Vilket händer då man blir äldre. Jag hoppas bara att hon tycker om dom när de kommer.
 
 Dom ser då sköna ut, och dessa ska vara stöd åt hålfoten. lätta att ta på och sparka av sig.
 
 
Pratade med syster Å och imorgon åker hon till Magluf (Magaluf är en stor turistort på Mallorca, Det finns gott om stränder så sol och bad är en av aktiviteterna att göra där.) med en kompis, återhämta lite kraft och energi. önskar henne en skön avkopplande resa, det behöver hon verkligen.
 
Nä, nu ska jag ta mig en lur och hoppas huvudvärken ngn dag ska ge sig så jag blir jag igen.
 
 
 
 
  Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0