Kalas helg

En mkt trevlig söndag, för i fredags kom son och hans sambo och hälsade på. Jag jobbade till 16.00 åkte sen och handlade, hämtade smörgåstårtan vi beställt. Hem en sväng och vid 17.30 kom dom med bussen =D och jag stod där på busstationen och väntade.
Vi åkte så hem när jag lastat in barn å väska.
 
Hemma väntade paketen till sonen, då han fyller år den 12 nov så firade vi honom denna helg. Hipp hipp hurra på din snart 27 års dag.
Han fick en mobiltelefon, som han önskade sig, en skotork och skjorta + byxa (byxan var tyvärr lite liten) men...
 
Min son är inte som alla andra, så han önskade sig en sån här mobil, så det fick han.
 
Denna robusta mobiltelefon är byggd på en härdad ram och 3.5 mm gummerat hölje som motstår regn, damm och trubbigt våld vilket ger den ultimata hållbarheten.
 
 
Skotork
 
 
2 små skor som man laddar upp i uttaget. sen torkar de upp skorna. superbra.
 
Sen skulle vi äta smörgåstårta, vi hade beställt en laktosfri fisk, räkor och lax. Men NEJ! dom hade skinka och leverpastej emellan, suck!
Så då blev ju jag utan. Jag fattar inte riktigt hur det alltid blir fel när man beställer och vill ha en specifik sak, så vet jag inte om det inte går fram?? Lyssnar inte folk när kommunikationen är så kass?
 
Jag hade, av erfarenhet köpt mig en kycklingklubba, och så gjorde jag mig en macka till det.
Blev en dålig matdag för mig. På jobbet var det hamburgare, så jag fick två små veg. burgare och så till middag...1 macka och kycklingklubba. aningen torftig dag idag matmässigt sett.
 
Svärfar kom förbi och åt smörgåstårta med de andra och gav sonen en bit gravad laxöring. Denna smakade sonen på lördag och han åt upp hela den ena biten och tyckte det var supergott.
 
Vi såg lite tv på kvällen och la oss runt 23.00
 
Lördag var jag och sonen uppe först, vi åt frukost tillsammans, jätte mys. Han sitter oftast själv hemma hos sig på morgonen och jag får ju alltid äta min frukost ensam. så sällskap och prat var mysigt.
 
När sömntutorna, sambosarna våra respektive steg upp, så gick vi till samhället. jag, son och hans Malin. Min sambo valde som vanligt att vara hemma... varför gå ut om man inte "måste"?
 
Vi tog en tur till viltshoppen, museét och kyrkan. Dom har inte varit på museét och till vår gamla kyrka innan, så dom gillade den lilla promenadturen. På hemvägen var inom Ica och handlade.
Sonen hittade sig en munviga och ett gammeldags hänglås på museét som han också fick i present.
 
 
 
 
Väl hemma blev det lite sen lunch och sen spelade vi kinect - sport. Bowling blev det, uch vad vi legat av oss. Är väl snart ett år sen vi spelade, då sönerna våra var förra julen =)
 
Middag: Jag hade gjort köttgryta innan och så gjorde jag en potatisrulle med smördeg, ost och lök. smaken blev lite som potatisgratäng med frasigt täcke, jättegott. Och så gjorde jag en liten kyckling gryta till mig. Alla tyckte det var jättegott, vilket gladde mig.
 
Eftersom vi åt rätt sent 19.00 så satte vi oss och vila magarna vid TvN, Såg en ny Wolverine film 2013
När Wolverine söks upp och kallas till Japan, till en gammal bekant. Blir han indragen i en konflikt som tvingar honom att konfrontera sina egna demoner.
 
Hans grymhet är legendarisk. Hans förmåga oöverträffad. Han överlevde Nagasaki. Han gick genom napalm. När han dömdes till arkebusering, dog han inte. James Howlett, Logan, den odödliga soldat ... men världen kommer att känna honom vid ett annat namn. The Wolverine.
 
 
The Wolverine är en amerikansk superhjältefilm från 2013 i regi av James Mangold. Den är baserad på karaktären Wolverine från X-Men och är den andra solofilmen om denna karaktär, första var X-Men Origins: Wolverine. I rollerna: Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima, mfl
 
Emellanåt känns den lite seg, men då det händer är det actionfyllt och spännande. Jag gillade den, men min sambo gick och la sig. Så det är nog individuellt hur man tar den till sig.
 
Vi la oss även vid 23 denna kväll, så inga uppesittarkvällar. Jag har huvudvärk hela dagarna, vilket gör att jag har låg energi. Men sonens sambo hade även hon ont i huvudet, så ingen var sugen att tvinga sig att sitta uppe bara för att...
 
Det är iaf så jättetrevligt att ha dom hos mig =) Dom lovade komma till Jul också, det känns bra, lite roligare då vi blir fler. Svärfar är också hemma denna jul, så det blir ju bra. behöver jag inte fundera så mkt på det.
 
 
Nu ska jag göra ett yogapass innan resten vaknar. idag har sonen önskat sig fläsk och löksås till middag =) klart han ska få det.
 
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0