Höst Semester

Är vid västkusten på semester, sambo och kissarna är hemma och slappar utan min närvaro =D
 
Vi har idag haft en liten lugnare dag, jag, bror och hans son Daniel har varit på stan och promenerat. Sen blev det att åka till Eurostop och fika då alla fikaställen i stan var fullsatta, suck.
Men vi satt där å fikade å pratade så vi missade att handla cider på systemet... hade tänkt att vi skulle ha en svammelkväll här hos bror, möjligen ut å äta en bit.
 
Vi har varit till Ullared, där det blev en del shopping och börsen tom.
 
 
Fredag en sväng till bror S och han blev glad. bjöd honom till syster på kvällen
fredag blev oxå en dag av se tee seeng i Oskarström, där bror köpt sig ett hus. Men bra potential. Han får flytta in om en månad. blir troligen kanon bra. Dit kom även brors son Kim som jag inte sett på jättemånga år, kul.
 
 
På kvällen blev det Tacokväll hos syster, jag hackade grönsaker för hela slanten =) det var gott. Hela släkten träffades (nästan) Lilla Milo, Marcus son var med, ursöt liten go kille på 1,5 år =)
Vi fick bra kontakt, jag å Milo. Systers son med gravid flickvän kom oxå, jättekul... å sen bror S, Bror G, Daniel, Kim, Marcus + flickvän (+Milo),Mor, jag å syster med boende sambo. Så åt vi lite glass till efterrätt.
Lyckad å trevlig kväll 
 
 
Så imorgon blir det troligen träff med brors döttrar och förhoppningsvis få träffa lilla Alicia... om de hinner med mig. Mor är hos bror med familj, och träffar dom ihelgen.
Söndag e.m blir det ett litet besök hos Daniel å Anneli för att se hur dom bor, har varit dit förra ggn jag var ner men nu ska Mor oxå få se deras hem.
Måndag är troligen vikt åt sammanstrålning igen hos syster Å.
 
 
Tisdag hemfärd från västkust och luleåkust mot Arjeplog.
 
 
Bilder kommer då jag e hemma igen.
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0