Är du Ute eller inne?

Då var det dags att piffa upp sig och kolla igenom garderoberna, om jag överhuvudtaget kommer att finna ngt?
Vad är ute och vad är inne... I Arjeplog finns det nästan en total likgiltighet vad man sätter på sig... Så snart vet jag inte vad man vågar ta på sig när man ska utanför gränserna =) Resan mot H-stad hägrar ju, så man måste väl fundera vad man bär där...
 
Ngt annat som är UTE är just nu vädret. Det SNÖAR i Arjeplog just nu utanför mitt fönster. Hur kul är det?
Så är det varje år, man hoppas in i det längsta på en lååång höst efter den ganska långa sommarvärmen, men nä. Då helt plötsligt, utan förvarning så börjar det att snöa. Men...dubbel suck!
 
Kallt har vi inomhus också, bara 19 grader. Jag fryser om fötterna, fick ta på mig ullsockarna...hmm... Min sambo menar att jag är bara frusen, påstår jag har dålig cirkulation...det har jag inte, men men...inget att göra då.
 
 
Helgen har varit riktigt fin, lördag sken solen och vi städade bort sommarblommorn, men kunde inte riktigt knipsa av blomknopparna på mina pelargonier, så jag lät dom vara.
Igår kväll säger sambon, -ska du spara pelargonierna, är det nog dags du tar in dom. kan bli frost vilken natt som helst. Jag tog in dom, och idag snöar det... Ootroligt, eller hur.
 
 
Övrigt så ska jag på läkarbesök under torsdag. Jobbar på, som vanligt. Ett av de mindre barnen har blivit verkligt förtjust i mig, så jag försöker att inte uppmuntra detta så mkt. Men små barn har rätt att få känna lite trygghet, och i början är det inte lätt att vara hos alla fröknarna. Men hen är jätteduktig då hen inte ser just mig =) Då går det bra.
 
Sen älskar jag ju mitt jobb och försöker hinna med att se alla mina små stjärnor på avdelningen. Nu tar de nystartade barnen lite xtra tid, innan vi kommit igång med alla rutiner och den pedagogiska delen. Jag föreslog i måndags att vi behövde träna utifrån vår utbildning i fjol. Lika och olika. Så idag passade jag på att hitta det som var lika. Vi har en kropp, fötter, 10 tår osv... barnen gillade detta.
 
 
Träning och kost:
 
 Jag tränar 45 min dagligen och nu både känns och syns det. En kollega sa då vi var ute igår med barnen -oj, vad smala dina ben blivit. Och på mig syns det ju minst där jag helst av allt vill att det ska synas, ansikte och mage =) Men, men... det går åt rätt håll, har inte så mkt rumpa kvar, den försvinner nästan på en gång då jag minskar i vikt, oavsett om jag tränar =/
 
Jag tränar ett yogapass och lägger till: PlankanGör så här. Sträck kroppen rak som en planka, samtidigt som du håller upp dig med under­armarna och tårna. Ha en neutral rygg och armbågarna rakt under axlarna. Håll posi­tionen i en minut eller så länge du kan utföra den perfekt utan att börja svanka.

Här ska det ta: Bål, stabilitet och hållning. Nu orkar jag 1,20 min, och är överlycklig =D hihi

Inget corepass utan plankan.

Det kanske låter lätt, men tro mig, när magen skakar likt 7,0 på Richterskalan

 
En annan övning jag gör dagligen är dubbla benlyft. 26 lyft dagligen, ibland mer och ibland ngt mindre, beroende på kroppsformen. Tar dock alltid ut mig och svetten lackar.
 
 
Bra magövningar som bränner fettet på magen...
 
 
 
Äter efter 5:2 och det blir mer och mer som en livsstil. Dvs; går strålande att ha två fastedagar med 500 kcal/dag dessa två dagar och äta ca 1500 de övriga dagarna.
 
Mitt blodtryck är ju lite högt, så få se vad doktorn säger.
 
 
Köpte en liten tavla då jag var i Piteå i torsdags:
texten på tavlan löd så här.
 
Allt du behöver är kärlek
... och en Katt! =)
 
Tyckte om den.
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0