mixmaxNytt

40 år... Ja tänk, när jag fyllde det för snart 12 år sedan =) Men min älskade systerdotter Linda fyllde 40 år igår den 9 april.
Vi är glada att hon fått åka från Umeå till Luleå iaf, så nu är hon i Sunderbyn. Skönt
 
Mor och syster, och hennes bror Magnus var upp på sjukhuset + ett helt gäng med vänner och arbetskompisar hörde jag. Jag hoppas hon dock inte känner sig övergiven idag, då alla var där igår.
 
Att ligga på sjukhus är ju ingen vidare "hit" men när man är så pass dålig som hon nu är, så måste hon ligga där tills hon blir bättre.
Vilket alla håller tummarna om att det ska bli SNART. (bättre) Men tiden är som tiden är...går inte att skynda på.
 
Vi skramlade ihop och gav henne ett presentkort på fest makeup och ett hängsmycke (sen har vi ju en liten del kvar, som var omöjlig att lämna på sjukhuset)
 
Smycket =) av oss "alla" (du vet)
 
Utöver det gav jag från mig en liten prydnadsgunghäst vid namn "Thåtte" till henne. För att det ska vara lite lättare att ha visionen om att sätta sig upp på hästryggen igen.
 
 
Och smycken kan man väl inte få nog av, så av mig å Micke fick hon även ett turkost litet hjärta.
 
För 12 år sedan då jag själv fyllde det gyllene 40, åkte jag och min bästa vän Åsa till Irland. Ett land jag alltid velat besöka. Tyvärr blev det kanske inte allt det där jag hoppats på, för tyvärr hade vi inte jätte mkt pengar. Men
självklart är jag superglad att jag fått vara där. Två andra ställen jag hoppas få besöka en dag är ju Irland, mitt hjärta slår för den karga ön. Och för de varma källor dom där har. Som ung kvinna önskade jag mig en resa till Australien, men tror inte längre på det. London är ju också ett resmål jag skulle vilja besöka, om jag har tillräckligt med pengar.
 
 
Idag blåser det stormvindar i Arjeplog. igår hade vi finare, då sken solen. Men allt har ju en mening. Vinden att förflytta snö och is, sol att smälta den vita massan =) klokt va!?
 
Här händer det egentligen inte så våldsamt mkt just nu. Det är snart påsk och igår gav gubben mig ett fint halsband...bara så där =)
 
Chakrahänge
 
Det var ju jättesnällt av honom.
 
Öppnar imorgon fredag, då har jag öppnat på jobbet tre dagar i rad. Vilket resulterar i att jag inte stiger upp 04.30 för att yoga. Och det är tyvärr inte bra. Men det går ju att yoga då jag kommer hem. Kruxet är då att jag ofta bokar in massage kunder, då jag har kortare dagar. Eller dagarna är ju inte jobbmässigt kortare, dom börjar bara tidigare och därför känns e.m längre =)
 
 
GUD vilken söt liten tjej vi fått i familjen, lilla Jolin (tror jag namnet blir)
Härligt med ungar. Därför tjuvlånar jag så en bild på den lilla Jolin, som är lillasyster till Alicia. Som mamma Alexandra (min brorsdotter då är mamma till) Jag hoppas det är ok, med föräldrarna. Annars får ni hojta till.
 
 

Storasyster Alicia med lillasyster Jolin
 
 
Finns väl inget goare än såna här små knyten =D
 
Grattis till den lilla, skriver jag så igen till Alexandra & pappa William i Göteborg.
På tok för långt bort...suck!
 
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0