Helg! med nytt virus?

Sjuk igen. Återigen förkyld och har feber, hosta och snorar =( Så tisdag blev jag sjukskriven igen.
Var på Healingkurs i helgen och kände redan på fredag att det var på väg. Slutade med penicillinkuren förra veckan i tisdags, å nu har jag alltså fått tillbaka viruset.
 
Ledigheten var iaf mkt trevlig. Kom fram på onsdag kväll. Torsdag var vi på stan och tittade och på kvällen var jag på föreläsning inför kursen.
Fredag var vi ut och käkade, vilket vart mkt lyckat.
Gav min Mor sin present av mig och syster Å. Vi hade handlat lite på dagen och på kvällen blev hon missnöjd över sitt val. Så hon ville inte ens följa med ut.
 
Men då fick hon vårt paket, och sken upp som en sol. blev jättefin i den vinröda kavajen.
 
Kursen var också ganska bra, men det bästa var dock att träffa vänner och andra med samma intressen som jag själv -hälsa och alternativa behandlingar.
 
Igår tisdag låg jag hela dagen. Hade sån huvudvärk att det gick inte att vara uppe alls. Sov sen hela natten också, fram till 11.00 idag. Förutom att jag 06.18 fick stiga upp pch ge kissarna mat, för dom gav sig inte. men jag somnade om fort igen. Huvudet dunkar även idag. Så det blir bara en kort uppdatering.
 
Är väldigt ljuskänslig, så jag orkar inte vara uppe så länge. Skulle behövt ha solglasögonen på så fort jag stiger upp ur sängen.
 
Fick igår ett trevligt mail av en här i Arjeplog. Så får se vart det leder. Det handlade om hälsa och yoga =)
 
Blev ingen mat igår, får se om det blir ngt att äta idag. Svärfar var förbi med lite bananer, bra. Då kan jag göra en smoothie iaf.
 
Solen skiner och vi har fint väder. Men snön ligger kvar och mäter fortfarande upp till 1 meter snö på gräsmattorna. Så vårblommor...nä, inte hos oss, ännu.
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0