Helgen som gick

En underbart fin helg, solen sken och vi var i stugan på lördag. Där hade det tinat mycket och då vi kom dit drog jag ut solsängen, där jag så parkerade min kropp, öppnade upp och satt i linne för lite sol och bokläsning. Skönt.
 
Vi grillade vår lunch även över öppen eld, det blev korv för sambon och själv grillade jag en kycklingburgare, bröd och smält ost och jag lovar att det smakade ljuvligt.
 
Vi var i stugan nästan hela dagen, men till slut så hade trädkronan framför altanen tagit hela solen i besittning och gav inte strålarna en chans att nå mig där. Så då packade vi ihop och begav oss hem.
 
Väl hemma då solen fortfarande lyste bestämde vi oss även för att grilla dagens middag. Så blev det, sambon grillade och jag gjorde sallad och tillbehör och vi åt en god middag.
 
Kvällen bestod av film och avkoppling i soffan =) Trots att vi kopplat av i stugan hela dagen, vi var dock ute i den friska luften och det blev en mysdag.
 
Söndag blev också solig, så vi fortsatte på mystema med bokläsning, grillade och jag gjorde lite hushållssysslor som tvätt och städade gästrummet där jag även bytte gardiner.
 
Måndag jobb som vanligt 07.30-18.35 blev det. Troligen blir det som antytts inte av...då chefens planer ändrats igen. Så jag får se vad som händer och sker =/
 
Hade hoppats att jag skulle kunna tappa ngt kilo innan jag reser ner till Halland, men det verkar dock inte så. Statistiskt sett är det ju svårare med viktminskning efter 50, men att det skulle vara så här segt... har det egentligen alltid varit för mig =/ så egentligen inget nytt. Bara att inse att jag får gilla min kropp som den är, även i fortsättningen.
 
Fick en komplimang av en kollega igår. Du ser mkt piggare ut nu då du ändrat håret. -Tack, har dock inte ändrat håret men fått lite färg av solen och all utevistelse i ansiktet. Och visst gör det att jag ser piggare ut istället för vinterblek hud. Oavsett hårfärg. Håller ju på att färga av mitt hår, så det blir ju bara ljusare och ljusare. dock stått stilla nu i 3 månader, då jag låtit det vila från färg.
 
Men alltid kul att man får en komplimang...måste sett väldigt trött å sliten ut innan =) hehe.
 
Idag tisdag är det väldigt blåsigt, men ut med de små blir det ändå. idag lite utflykt.
önskar er en bra dag!
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0