Mitt under påskhelgen

Idag långfredag och solen rent ut sagt vräker ner, underbart.
 
Jag vaknade av att min axel återigen börjat värka. Ja, jag vet, inte kul och tjatigt är det också. Men iaf så vaknade jag av den och att Mango kom och gav mig en blöt nospuff på näsan. Dvs idag väckte inte Chanti mig?? hm...
 
Klockan hade blitt 07.25 så det var ju ändå rätt lagomt att stiga upp. Var ju vaken till ca 23.00 igår, fast jag sista timmen låg i sängen och glodde Tv. Min son och hans sambo kom ju igår. Jag jobbade och sen åkte jag och handlade. Kom hem och så satte jag igång att skära och fräsa fransyska, gjorde nämligen biffstroganoff till barnen och min sambo. Och det tog ju en stund, fick lämna grytan och åka iväg och hämta upp dom 17.25
 
Blev iof en lugn skärtorsdag så det blev som sagt lagomt att stiga upp då jag vaknade. Så underbart med solen som sken in i genom balkongdörren =) Mys.
Gjorde mig te och gick i yogarummet. Kände mig lite omotiverad då inte tabletten för axeln ännu inte börja verka. Så idag blev det endast meditation i 31 min, och lugna långa andetag. Skönt ändå att väcka kroppen.
 
Sen gick jag tillbaks till köket, en ny kopp och runt 09.30 steg son och sambon hans upp =) gjorde kaffe och dukade fram frukost. Hade fått Gakku bröd av svärfar som köpt i bagarstugan. Ungarna tyckte detta var jättegott. Dom fick även smaka på den rökta aborren som svärfar gjort, vilket också uppskattades. Alla åt sig mätta och även min sambo åt korvmacka till frukost, vilket sällan sker 0-)
 
Sen packade vi ner lite korv, senap, bröd, dryck och begav oss ut i det vackra vädret. Idag gick det inte att gå till stugan från vägen då snön inte längre håller. Så det blev en sväng till skeut. Där grillade vi korv och mös, för det var otroligt skönt och fint väder, lite vind men inget som skrämde iväg oss.
 
 
Sonen gör upp eld åt oss...
 
 
 
 
Vår i Arjeplog. Snö finns det ännu gott om, men vi bor ju i fjällen. Så sommar lär ju vänta på sig.
 
Vårtecken, ja det ska vara tranorna och att fåglarna sjunger mer. Att solen lyser och snön så sakterligt smälter.
 
 
När vi kom hem bakade jag påsktårta för morgondagen. Sen blev det tjocka revbenspjäll, whiskysås, sallad och kycklinglårfilé åt mig med svampsås.
 
Ett spel yatzy till efterätt =) och sambon min som ej ville vara med först, vann då han fick yatzy. Annars låg jag och son bra till...typiskt.
 
Nu blir det kvällsmys i soffan =D
 
 
Önskar er alla läsare en Riktigt Glad Påsk!
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0