pillowtalk

Önskar mig/oss en ny säng. Troligen blir det inte så, då sambon trivs i vår (hans gamla) säng. Då jag träffade min sambo hade jag en ny Continental säng, ni vet två resårbotten + stor resårmadrass + bäddmadrass, men den var 160 bred och sambon tyckte vi skulle behålla hans 180 säng.
 
Den är dock inte alls lika skön som min säng var =( Men nu har jag ju levt ihop med gubben 5 år och borde det inte då vara dags för en ny säng?
 
Hittade en säng som jag blev tänd på.
Beskrivning
Hilton Lyx är sängen som ger dig en god nattsömn! Det är en stor och omfamnande säng med en fantastisk sovkomfort. Här vaknar du pigg och utvilad, redo för en ny dag! Sängens tidlösa design, tygets kvalitet och fina genomtänkta detaljer gör den till en vacker möbel i sovrummet. Med Hilton Lyx får du mycket kvalitet för pengarna!
 
 
 

Ser den inte väldigt skön ut, så säg?
Men Näpp, det gick inte ens att resonera om. -Byter då jag inte längre kan sova i min säng, blev sambons svar på förnyelse. Att jag inte sover så bra, spelar mindre roll i sammanhanget.
 
 
Men visst, jag är lika glad ändå.... ahrghhh
 
 
Pratade med Mor på morgonen. Hon har ju en inflammation i sin axel, men städade, flyttade möbler, satt om en stor blomma och hade hemskt ONT i sin arm, axel. Varför? hm... Hon är duktig på att förmana andra som mår dåligt eller är skadade, men vart har vi fått vår dumtjurighet ifrån, kan man undra. Hon är rysligt dålig på att ta det lugnt och låta det läka. Lyssna på läkare och omgivning, nä hon Måste ju städa...det är så stökigt!
 
Ja, inte mkt att säga till om där. Hon envisas ju och städar oavsett vad man säger.
 
Pratade även med min son. Som är inne på att köpa begagnad säng. Sa att det kanske vore en bättre idé att köpa en ny säng än att hålla på att mickla med gamla grejer, beg sängar i all ära...men en ny är väl ändå bättre att unna sig då man har dålig rygg.
Ja, det höll han med om. Så dom skulle fundera och återkomma hur dom tänker göra =)
 
 
Idag snöar det, så stugan får vänta. Blir nog att fortsätta sätta om fler blommor istället.
igår blev det Tv och ett avsnitt av Vikings, å vad jag älskar den serien...trots det råa, så är det en himla bra serie. Idag ska vi börja se de nya avsnitten av games of throns
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0