Anteckningar för gången vecka

Under onsdag tog jag 45 min friskvård, vi har 60 min friskvård i veckan vi kan ta ut. Så jag slutade 16.15 istället för 17.00 idag. Jag hade en massage inbokad och kände mig ngt nervös =) Men kunden var hur trevlig som helst, även intresserad av yoga "för vanliga människor" då passar ju min yoga jättebra.
 
Så har jag klippt sambon som imorgon ska fotograferas för ett nytt Id kort på jobbet. Hans gamla kort var ju så där 10-12 år =) det syntes kan jag förtälja. Hur får ni själva lista ut =D
 
Har ganska ont i min axel, å hoppas få tid för operation av den snart. Mitt blodtryck är återigen högt, kan bero på stress då jag inte vetat vad jag egentligen ska göra på mitt jobb. Har iaf inte hört av Piteå och op ännu, och tog blodtrycket i torsdags förra V... pratade med min läkare här och hon tyckte jag skulle komma in och ta blodtrycket på VC i tryckkammaren dom har. Har dock inte hunnit med det.

Onsdagkväll var det zumba, men tydligen vet dom inte hur dom ska fortsätta med zumban?? Kanske skulle erbjuda mina tjänster, dvs om man får utbildning som zumba lärare? hehe.
Kunde ju inte gå på det i onsdags då jag hade en inbokad massage.
 
Hösten närmar sig, bladen har redan börjat bli röda å gulna. Och även blommorna börjar redan se lite ledsna ut. Känner ett visst motstånd att sommaren redan är slut å hösten knackar på.
Så Jordgubbar och grädde byts nu ut mot olika dieter i tidningarna, sandaler mot kängor och överallt i butikerna syns stickade tröjor i mörka färger. Borde det inte vara ljusa färger som piggar upp i mörkret? hm, känns ibland lite bakvänt med mode.
Men iof efter en så här skön och varm sommar klagar jag inte. Men alla somrar är för korta =) borde kanske bo på varmare breddgrader?
 
Idag är det dock redan lördag. Under torsdag hade jag ytterligare en massage, och jag har flera förfrågningar. Kruxet känns ju att jag jobbar ganska sena dagar att ovanpå det boka in för många massager gör att jag själv blir lite utsliten. Åker till kusten till helgen, får försöka se om jag kan boka in en egen massage för att få lite energi till mig själv. =)
 
Solen skiner idag, vilket känns otroligt gött efter en lång tid av grått, grått på himlen. Tänk vad solen kan göra en glad =D Idag har vi bjudit hit svärfar på surströmming, han älskar det (så även sambon) min mage däremot är inte lika förtjust, men visst smakar det gott.
 
På bordet ska det finnas och fanns (enligt mig):

Surströmming 
God kokt potatis
Finhackad röd lök
Smör
Mjukt och hårt tunnbröd
Gräddfil, lite gräslök
Nu har jag även räkor och ägg (för min mage =)
 
Ngt gott att dricka till
 
 
Det blev två surströmmingsrullar för mig, dvs 2 strömmingar med tillbehör. Och min mage var sur resten av kvällen =/ Men det var JätteGott.
Hittade 1 stor jordgubbe i landet, gav denna till svärfar, som är barnsligt förtjust i jordgubbar =)
 
 
Idag kanske jag skulle få ännu en massage, men det skulle visst bero på vädret. Å eftersom nu solen skiner kanske det inte blir? Det är väl svamp å bärtider så det ska kanske ut i skog och mark, vad vet jag? Jag plockar ju inget själv, vilket är synd för jag älskar ju blåbär, hjortron och svamp... hm.
 
Vår takläggare verkar då lysa med sin frånvaro. Sambon vill inte göra entrén (nya trappan) förrän framsida tak är gjord... men ska vi vänta på honom lär ju snön hinna komma. Dubbel suck!
 
 
Funderingar inför hösten kan jag ha... några tankar är. Bidrar jag med något av värde? Bidrar jag till någon annans/andras lycka eller välmående? Är jag relevant på förskolan, i mitt liv? Trivs jag med mig själv, min roll? Har jag någon självkänsla kvar efter allt som skett?
Läskiga frågor och funderingar med lika många olika svar kan jag tänka.
 
Är det dags att fundera hur just min kompetens och personlighet är exceptionell och hur/var jag kan använda den som bäst.
Hur kan jag använda den till saker jag älskar istället för att "vara god nog" för andra.
 
Jag älskar rörelse, yoga, massage och får nu tillfälle att göra detta på mitt jobb, iaf lite grann. Inte på långa vägar så mkt som det var sagt från början, men ett steg åt rätt riktning kan jag tycka. Hur jag ska klara av det, får väl tiden utvisa??
 
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0