Lunch

Idag är det så torsdag och jag jobbar, men har lunchrast just nu. Idag bjöds det på palt, så min mage har otrevligt sagt ifrån att den gillar inte detta. Hade ingen annan mat med mig å så stänger jag idag, så då blev det att äta palt. Jag får otrolig halsbränna och magen känns som en spärrballong =/
 
Imorse drömde jag en av mina såna där konstiga drömmar. Jag drömde att jag skulle å bada, på badhuset. Men jag skulle åka och bada med mina kissar, chanti var föga imponerad av mitt förslag och fräste och tyckte inte hon ville kliva i bassängen. Man får inte ha katter med sig i badhuset så vi var ensam om min lysande idé. Helt plötsligt kom min bror Gunnar och skulle skjutsa oss någonstans, men sen vaknade jag.
 
 
lustigt med drömmar. Ibland är dom glasklara då jag vaknar, kommer ihåg detaljer mm, och vissa ggr är det bara några fragment, lösryckta små saker jag kommer ihåg.
 
Idag är det fortfarande kvavt och vi väntar på regn. Inte för att jag längtar efter regn, men det är väldigt kvavt och jag får en sån enveten huvudvärk då vädret står stilla.
Middag idag då jag stänger 18.15 ska min sambo ordna, hoppas jag. kan bli si eller så eller inget. Men han behöver endast steka oss någon hamburgare så e det klart.
 
 
I helgen ska jag ev på en målarkurs med min kollega här från mitt jobb. Förr målade jag mkt men nu har jag nog inte målat mer än hus å dyl, men på duk är det troligen 20 år sen eller mer.
Vi ska måla med vattenfärg, så det blir väl mest för att komma igång. Jag har alltid målat i olja och tycker om att måla i olja då det ger ett starkt uttryck =)
 
Har köpt akvarell färg, tänkte jag skulle våga prova på det.
 
 
Må bra tips; Gör roliga saker
Planera in tid i almanackan för sånt som du njuter av eller tycker är kul. Det blir sällan av om du tänker att du ska försöka hinna med det sen. Tänk ut något som du skulle vilja göra, en weekendresa, en dagsutflykt och shoppa, en lunch med en gammal god vän, en kortkurs eller gå på bio. Boka tid med dig själv, din vän eller partner och skriv in det i almanackan. Det motar bort vardagstristessen och ger massor av ny energi.
 
Nu tillbaka till jobbet.
 
 
 
 
Snygg pose =)
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0