Julstökandets sista

Dagens ängla kort;
 

Genom att välja en tanke som är aningen mer positiv/bättre än den tanke som du /jag har tänkt, kan vi gradvis ändra riktning på våra tankar. Genom att focusera på en bättre känsla på våra tankar, så kommer ”universum/lagen om attraktion” att ge oss respons till de goda tankarna och därför kommer balansen för våra tankar att nu förbättras om vi så önskar.

 

Igår söndag stekte jag 1,5 kg köttbullar, vem som ska äta upp allt vet jag inte. Granen blev klädd (fin) och klapparna är ditsatta och bara väntar på att öppnas.

Idag kanske sonen å Malin kommer, eller så imorgon. Dom väntar nämligen på leverans av klappar =-D alla dessa nätklappar man måste vänta på. Ibland fungerar det strålande och ibland blir det nog bara fel. Nu väntar även jag på posten paket, får se om dessa hinner fram?

 

Vaknade imorse av min telefon, men hann inte svara. (privat nr, så vem?) Jag lixom sov ju. ok, kl var ju 8.20 så det var ju inte jättetidigt, men, sover jag dåligt är det rätt skönt att få sova då det sker. Steg iaf upp efter det uppvaket och gav missarna som varit jättesnälla på morgon lite mat.

kokade tevatten åt mig och satte på kaffe till sambon, som inte riktigt vill kliva upp från den varma goa renbäddade sängen =) Tja a, han kommer väl då han orkar.

 

Morgonens dröm var så knäpp att jag inte ens kan beskriva den. men den handlade om död och ja, knas. Hjärnan måste vara överhettad eller nåt. Därför drog jag dagen kort. Det är nog vettigt att tänka lite mer positivt att allt löser sig och blir till det bästa.

 

Idag blir det att göra skinkan =) lite städ (sambon får ta en del pga min axel) och en massa vänt på mina gäster, de som ev kommer eller de som ger besked. Måste kolla hur knäcken går också =)

 

 

Om det inte blir ngt mer skriv på några dar, vill jag önska er alla;

 
 
 
 

 

Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer
Postat av: Vickan

Hej Eva!

Tack så himla mycket för det fina julkortet!
Hoppas att ni får en underbar jul & nyår och hoppas att vi ses snart igen, massa kramar <3

Svar: Varsågod gumman, hoppas också att vi snart kan ses igen. Ska du inte börja om att blogga snart. Vet ju inte hur du har det nuförtiden =)Ha det toppen å önskar dig ett nytt härligt 2015 med allt du önskar dig!
Kram, Kram
Eva

2014-12-22 @ 13:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0