Miljonvinst

Idag då jag skrapade min trisslott som jag burit i börsen sen förra lördagen, kände jag att detta var en lott med vinst...
Sakta skrapade jag så lotten, bild för bild och med spänd förväntan väntade jag mig att nu kommer de där rätta numrorna...
Å så, äntligen var alla färdigskrapade och jag tittar på lotten i min hand... 10 000, två st 100000 en och tre av..ingen! Va? blev det ingen vinst denna gången heller. Besviket la jag den ifrån mig, tittade misstänksamt på min lott. Det var ju så lovande, känslan om en stor vinst, å snopet att inte ens få 30 kr x 3. Hmmm...
 
Så, ner i papperskorgen åkte den. Typiskt.
 
Jahapp, då är det bara DD på V75 att hoppas på idag, för en vinst känns det som det var läge för idag. Universum, hör min bön!
 
Nätverk... Man är rätt ensam då man som jag tappat mina nätverk gång på gång. Genom att jag flyttat flera gånger i mitt liv, lämnar jag vänner och en del släkt varje gång.
Flyttade första gången då jag valde att gå skola utanför Boden, därifrån flyttade jag till Umeå. Jag bodde där i ca 5 år och lärde känna många nya vänner, med därifrån flyttade jag så ner till Halland, bodde där i 10 år innan jag så vände hem och igen lämnade jag fina vänner och släkt efter mig. Bodde så i min hemstad Luleå i 14 år. Nya vänner och släkt omkring mig. Men så träffade jag så min sambo och han bodde då här i Arjeplog, så återigen fick jag lämna släkt och vänner.
 
 
Nu har jag bott här i Arjeplog under 5 år. Här är det svårt att få vänner. Min sambo umgås inte med några vänner så genom honom har jag heller inga nya vänner fått. Han anser att det räcker med alla bekantskaper på jobbet och upplever inte att han har energi till ngt sällskapsliv. Detta medför ju då för mig att det blir väldigt ensamt.
 
 
Just nu är jag kanske i en svacka där jag just nu känner mig ensam och väldigt rotlös, vilket i sin tur gör mig rastlös.
 
 
Nästa vecka ska jag åka ner till kusten, men tyvärr lyckades vi boka in en ABC träff denna torsdag. Vet inte hur i hela fridens dag jag skulle kunna krångla mig ur den, men får kolla om jag kan ta ledigt fredagen, annars blir ju helgen extremt kort och väldigt lite hinns med.
 
 
Var till frissan på onsdag för en konsultation om hur jag ska bära mig åt för att få mitt långa hår grått. Vi provade en slinga med ngt hon hade, men nä... det bet inte. Så då är det bara att fortsätta tona håret, dock ljusare och ljusare för att det så småningom ska ha blivit grått.
 
I helgen är det filmfestival i Arjeplog. Men, nä... inte ska väl vi gå på ngt. Vi gör som vi brukar, vi sitter hemma, tryggt och nedsjunkna i soffan. För uch om vi råkar stöta på några människor, då kanske vi behöver socialisera och det är ju lite läskigt.
 
Igår alla hjärtans dag. Hoppas alla ni som jag inte hälsade till hade en fin och trevlig dag. Själv gav jag sambon ett par jeans (som han egentligen betalt själv, förr) och en T-shirt, ett godis hjärta och ett kort. Så... Ang jeansen så skickade vi efter ett par och jag tog det via mitt konto, så istället för att föra över pengarna igen, fick han nya jeans å dessa kunde han ha.
Jag fick en chokladask med ljus mjölkchoklad =) som jag inte bör äta för min mage, iochmed att jag är laktos intolerant, men tack...tanken räknas ju.
Idag köpte jag gelehjärtan (godis) åt svärfar, för vi ska ut och äta ikväll och då ska han följa. Romantiskt, nä...inte mkt. Men det gre sig. (som man säger här, dvs det ordnar/löser sig iaf)
 
 
Blåser utanför fönstret och det är 0 gradigt. Snöar lite lätt.
 
Sambon har skottat snö och jag har varit å handlat mat. Köpte faktiskt en dajmtårta till ikväll, om vi orkar. Annars blir den kvar till sen.
 
Idag har jag pratat i telefon med Mor, min bror G och syster Å.
Är orolig för systerdotter som nu ligger inne i Sunderbyn igen. Suck. Hennes mående är inte alls bra.
 
Chanti, min kisse väckte mig 07.00 och sen var det bara att stiga upp och mata de små. Så, ingen sovmorgon idag heller. Min chef ville visst ha ett samtal med mig, efter att min läkare skrivit ett läkarintyg som gör att jag ska slippa karensdag då jag har haft så mkt migrän på sistone. Vet inte varför hon vill ha samtal, men visst kan vi samtala.
 
 
Mors lilla Kurre, fått bild av svärdottern min.
 

En till
 
 
 
 
Å mina egna charmtroll, förutom på tidiga morgontimman.
 

Mango och Chanti
Mina ögonstenar.
 
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0