My life sucks

Ok, en jävligt jobbig dag, rent mentalt. Inget speciellt har hänt men all irritation rann över idag. Känns extremt jobbigt just nu. Tycker inte jag kommer någonstans, står stilla i mitt liv. Det bara rinner iväg utan att jag gör det bästa av det.
 
 
Jobbade till 17 idag, sparkar till å från jobbet och det gick trögt idag. Tror iof att det beror på mitt tunga sinne. Jag har tryckt och tryckt och nonchalerat mina känslor och mitt jag på tok för länge, så idag kände jag att det rann över.
Vad orsaken var kan ju spela mindre roll, det var inte grejen, utan det rann över.
 
 
Sen kan jag tycka att fördelning på saker och ting kan kännas otroligt tung ibland å sen få höra att man "glider" och får skit trots att jag upplever att jag gör en himla massa. Men jag får höra en hel del då grälen blir ett faktum, som sårar mig...antagligen därför saker och ting sägs-för att göra ont i ngn annan. Är det kärlek, troligen inte!
 
 
Är jag en ängel själv? Givetvis inte. Jag kan låta hård då jag är arg och känner mig frustrerad, men det tar ju en himla tid för mig att komma dit hän, och då borde jag kanske tagit upp saker och ting för länge, länge sedan. Kruxet är väl så att kommunikation inte går fram, ingen hörstyrka finns inom väggarna. Så jag trycker ner det å sen exploderar det, och då kryper jag in i min tysta ensamhet, orkar inte med.
 
 
Sen den här Jäv..a sporten, invigning, skidor och allt skit som ska uppehålla varenda Tv kanal. Alla ska vara så förbannat intresserad och jag är så totalt OIntresserad, så ointresserad att det blir patetiskt med alla sport i mina öron. Visst, det kanske fattas mig ngt, men sport har jag hatat på Tv sen jag var liten. Så jag har hatat sport på Tv i över 45 år.
 
Men VISST f..n ska jag måsta både höra och se den där skiten då jag är i mitt hem. Inte ens då har jag en fridstad.
Så, släpper irritationen en dag som denna, troligen INTE. Så jag får uppbåda all min energi just nu för att inte börja slå på ngt...hårt.
 
 
Sport är rolig att utföra, men jag tycker inte för mitt liv det är roligt att titta på det på TV. Min son spelade innebandy och det var grymt kul att titta på, han tränade även Budo, och då började jag som hjälptränare. Jättekul. Men Tv sport...nä, inget för mig.
 
 
Nu ska jag lägga mig på sängen å titta på ngt annat, då jag inte får se på Tv;n i vardagsrummet då där ska ses på en trist invigning, fy å blä.
 
 
Var till frissan igår, och klippte bort ca 15 cm. Varför säger alla frissor -men oj vad dun har långt hår, och så klipper dom ofta jätte mycket trots att det är topparna som ska klippas? Gillar inte frisörer att man har långt hår, så dom måste helt enkelt klippa massor. Hon sa också att topparna är ju inte så slitna! Ändå blev det så mkt klippt. Luggen som jag verkligen ville ha kort, den är för lång istället. suck.
 
Frågade om råd ang min avfärgning av håret, men ska tillbaka om en vecka och göra en provslinga, för att kolla om det går att tona ner min bruna färg? Så det gråa kommer fram.
 
 
 
 Så, iaf... Livet är ups and downs...inte så farligt med andra ord...bara helt vanlig ilska.
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0