Olika O balanser

Efter två dagar på jobbet är det helg igen, guud så gött. Så skulle det alltid vara, 2-3 dagar jobb och 3-4 dagar helg, skulle vara en bättre balans än 5 dagar jobb å endast två korta, alldeles för snabba helgdagar.
 
När jag gick hemma och var arbetslös, så var ju inte det heller så kul, så att vara utan jobb vill jag inte men liiite mer balans borde det vara...tycker iaf jag. På jobbet var det lite barn och jag har som jag berättade fixat med miljön på avdelningen. detta känns jättekul, men hoppas mina kollegor också finner mitt jobb acceptabelt. det största, eller den största förändringen är givetvis sinnes/mysrummet som jag är ganska nöjd med. igår låg jag och gårdagens barn där och njöt. Känns som ett skönt avslappnande litet mysrum.
 
Otroligt ändå vad trött jag kände mig efter bara två dagars jobb. hmmm. men idag ska jag kanske på Zumba intro för 2014. Varför jag inte är säker är att jag har en sån mensvärk, men får ingen mens. Kan ju vara bra att studsa igång kroppen, eller lyssna på den å vila. har inte beslutat mig ännu.
Är dock sugen... så det lutar att prova iaf.
 
Det som är otroligt är vad fort man kan lägga på sig igen, då man slarvar. Nov -Dec har ju varit helt utflippade känns det som och vips har jag först tappat åtta kilo och vips tillbaka har fyra återvänt på dessa två månader. sur på mig själv. uch.
 
Vaknade inatt av att huvudet värkte vid 03.00-04.00 tiden. Steg upp och tog mig en tablett (även om jag inte tycker dom hjälper så värst mkt) men hoppades få somna om. Men han bredvid snarkade så in i norden att jag höll på bli tokig. Försökte putta i honom, men som en död låg han kvar på rygg och det dånade i mitt huvud. tänkte först gå till gästrummet å lägga mig, men satte in öronproppar i öronen, sen somnade jag efter ett tag. suck.
 
Sov länge idag, vaknade inte förrän 09.00 men har fortfarande ont i skallen. Måste ha himla mkt saker därinne då det alltid värker i den? Förr tror jag man skojade och sa. " i tomma lador, kan det väl inte värka" så jag antar att min lada då är full av skit =D
 
Såg dubbelavsnittet av Revenge igår, hon verkar hamna mer och mer på glid den kära Amanda/Emeli. men serien är fortfarande så bra att jag kommer att se den denna säsong också. Men det hade varit trevligt om hon kunde få ngt positivt själv också.
 
 
Vädret är milt utanför och tempen ligger inte mer än på -0,5 grader. lite vind i träden men inte alls så kallt som nyår-januari brukar vara normalt. Men allt verkar ju vara onormalt nu för tiden.
 
Igår på Lunchen började jag skriva lite på en fortsättning av min story, inte på långa vägar utlagd ännu... men jag tog upp tråden igen.
 
 
(varning för mitt skitsnack)
Som min kropp just nu, den är inte heller i ngt normalläge. Mensvärk men ingen mens anländer. å vad skönt kanske ni tänker. men nä, tänk allt därinne som spökar och bökar inuti kroppen som egentligen i normala fall sköljs ut av mensens krafter, ligger nu kvar och orenar min kropp.
Det skrivs att det kan vara normalt inför det där klimakteriet, men för tusan... att vara kvinna och få alla dessa konstiga besvär gör ju att man inte kan leva ett normalt fungerande liv.
 
Jag känner mig emellanåt så jäkla ilsk att jag skulle kunna göra ngt elakt... inte mot någon förstås, kanske sambon får några elaka kommentarer, jag fräser nog en del. Och inatt kände jag mig jäkligt irriterad på snarkningarna...så ja, han får nog en del.
 
Men det känns som om jag tappat empatin för världen, är arg å sur på samhället, är arg å sur helt enkelt. och inte lite arg å sur, mkt arg å sur även om det mesta bubblar inom mig.
Jag mediterar för att lugna mig, men just nu skulle jag kanske behövt på en retreat och vara borta en månad eller så...
 
Det är nog därför jag är så trött, ilska och sån här skit tar min energi att hålla mig på mattan och agera som normala personer.
Är nog allmänt ganska jobbig just nu. livet är hormonjobbigt just nu. Vill jag höra hur jobbig jag är.. NÄ, det vet jag ju redan och jag hoppas omgivningen inte blir allt för förskräckt... suck.
 
Blir nog Zumba idag så jag får bli av med lite negativa tankar från kroppen... kan hjälpa att svettas ut lite oro och annan skit.
 
 
 
Skulle behöva lite hjälp av universum och någon som brydde sig om mig, just nu =)
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0