Veckan har gått

Oj, vad denna vecka gick snabbt på någe sätt... men vissa veckor gör väl bara det?
Måndags var det ju måndagsmöte på jobbet, så jag var på jobbet mellan 7.30 till 18 ich, Tisdag, jobbade först till 16.30 och sen hjälpte en kollega mig att påbörja min avfärgning av håret som tog sådär mellan kl.17-20. Onsdag var det Zumba mix och de hade problem med musik anläggningen så vi zumbade så gott det gick. Torsdag blev det övertid, så jag jobbade 06.45-17 och var sjukt trött i huvudet. Så jag damp väl ner i soffan någon timme, dock efter att jag haft en massagekund ca 1 tim. Innan jag då gick å la mig.
 
Under onsdagen var jag och beställde tid för synundersökning. visst, jag kollade för ett år sen, men tycker dock inte att jag ser bra.
Samt bokade tid hos frissan, så det blir de närmaste jag gör två onsdagar framöver.
 
Om ni ens tänkt tanken, så har jag en otroligt konstig färg i håret just nu, samt udda frisyr =) Dom som ser mig undrar nog både en och två ggr vad i hela friden händer i min skalle =D ser uppriktigt sagt inte klok ut. Eller så tänker dom nog, vad knäpp hon är, kolla frillan... =)
 
Var generös i veckan och skickade en meditations skiva till min systerdotter. En boost för självkänslan. Skickade också en sköldpadda till min syster Å, Som hon kan sätta fast på kylen, dvs det är en kylskåpsmagnet för att bara muntra upp henne.
Hon skickade ett mess att den kommit fram, bra!
 
På söndag har jag massage kund igen och kanske ska vi på 4-års kalas... OM sambon inte ångrar sig. Han har ju en tendens att först säga att ja, vi kanske skulle överraska, men sen ändra sig å det blir inget.
 
Jag har det lite jobbigt just nu, då det inte går att planera så mkt på jobbet och så e det samma hemma...blir smått galen (galnare). Har svårt att anpassa mig, då omgivningen hela tiden sätter krokben. dvs i mitt planerande, så det inte blir ngt av någonting. suck.
 
Nu blir det nog ett samtal till Mor, har bara hunnit prata med henne två ggr denna vecka.
 
Måste dock berätta att jag varit på dockteater med barnen på jobbet.  Mårten Hedman
Skådespelaren och regissören Mårten Hedman (f.1967) var mannen som lekte med dockorna. Hur det än är, så upplever jag det otroligt oManligt att se på en karl som spelar dockteater. Men kultur är ju fint, så man ska väl inte ha några andra åsikter än att " O...så bra!"
 
Mårten Hedman är dockan Konrad och placerar honom på det festdukade bordet. I pjäsen ger han röst åt dockorna, både i tal och sång, och är också en deltagare i det som sker på scenen.
Mårten berättar om pojken Konrad som fyller år, men han är också hans kompis.
Tillsammans ordnar de ett riktigt kalas, med röda koppar, en festlig blomma och en stor tårta. Och lite rosetter och krusiduller, förstås. Sånt som Konrad tycker om =) Ok, Barnen tyckte om teatern.
 
Konrad och kompisen
 
 Mårten
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you.  <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0