En sommarvecka har gått

Min goa fina systerdotter Linda och kära son med fina sin sambo kom till slut å hälsade på.  Dagarna har rullat på så snabbt så jag har svårt att återge detaljerna i denna vecka som rusat fram.

Det blev iaf mkt matlagning över öppen eld, både fisk å kött för gästerna samt en dag med souvas.

Bad i badkaret med älvvattnet, son å sambon badade i älven trots vår dåliga botten där. Fiskat är det gjort å myst och surrat, fotats i motljus för både drinkar å annat.

Loppis besök å så en sväng med allihopa upp med bilen på Galtis pouda toppen. Där fick de njuta fjällutsikt =)

Lite åska å lite regn har dykt upp, även besök från ”rödbäcken” kom oannonserat med lite panik.


Men mest sol och underbara dagar. Vi firade även svärfar som nu har hunnit bli 69 med glass å jordgubbar + lite  presenter. Finns bilder på Lindas blogg av veckan här hos mig :http://livlangtanlinda.blogspot.se/

Gumman (L B) Du är alltid välkommen hit!


Om ni besöker Lindas blogg... Jag står i orange regnjacka stl Stor då det regnade när vi skulle grilla. Lindas första bild på mig. Sen så sa hon att man kan tro att jag är enormt stor då jag har mina dipps, när jag klagar på mig själv här på min bloggsida. Så fin bild i en stl av mig i xxxL =) hehe. jag har dock godkänt bilden, så ingen fara.

Det har allvarligt varit supertrevligt att ha dom (er) hos mig =D


Fredag åkte vi så mot Luleå, snippade in i Arvidsjaur å hittade oss några nya nödvändiga toppar (har hört att så ska det vara-viktiga eller nödvändiga eller?)

Linda hittade en present åt Mor å jag köpte en liknande åt mig själv. Där stod det. ”dammtussarna under sängen är änglarnas små tofflor” =) jättesött.


In på Dollarstore där sonen skulle hitta foppatofflor =)

Kom till Luleå vid 18.00 å blev då bjudna på lax å ungspotatis av Mor, mums.

Lördagmorgon (hett +30) hade vi bestämt att städa hos sonen, vilket vi gjorde. Ugn, fläkt, kyl, hela kökets skåpar å golv tvättades å putsades, toa, badkar samt golv skurades å rengjordes.


Övrigt städades garderober, tvätt tvättades å fönster torkades, skräp kastades och vi hann en sväng till lv7 till återvinningen, pust. Men lägenheter skiner å så gör barnen nu.

Var en sväng med Mor till Gunnarsbyn för att hämta lite saker till hennes lilla vävstol, lite tantsurr å fika med hennes vänner, gravbesök å sen hemåt

På hemväg åkte vi även inom Eva min vän i kaféet, fick även där en tår kaffe med dopp.

Lite shopping på storheden, så nu är jag fattig som en kyrkråtta. =/ Efter allt shopping mm..

 

Hunnit vara social å träffat systerson med pojkarna å systerson 2 med sina tre små kottar. Ellinore fyllde ju år för ett tag sen å jag gav henne en ny klänning. Kid fyllde också år för en stund sen å köpte bandyklubbor å såpbubblor till honom vilket uppskattades då dom kom till Mor, att ha ngt att göra så Pappa F lämnade de där för att det ska finnas lite att hitta på vid fler besök.


Hem idag tisdag. Syster chockade å kom runt 8.00 nästan tog oss på sängen (fniss) men jag steg upp 07.15 å strax efter även Mor. Packade å åkte vid 10.00 handlade mat så jag nästan inte kunde lösa ut mig…piiinsamt.

Var hemma i Arjepog vid 15.00 efter en varm bilfärd, eller iaf tur med AC i bilen.

 

Svärfar kom förbi och intervjuade om Luleå resan mm. Tog en kopp kaffe och fick nya blommor till graven (Eivors)

 

Det är inte helt lätt att vara vuxen dotter då Mor nu börjar vara så vimsig som hon är. Förr kunde hon vara lite tvärsöver, nu är hon ofta det å humöret pendlar en hel del. Minnet sviker å på Kappahl stod vi å dividerade i kassan om att det inte fanns pengar kvar på presentkortet hon fått av mig. 100 procent säker var hon att hon inte använt ngt. Kom hem å då sa syster att hon redan köpt en topp på det presentkortet. Suck!!

 

 

 

Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0