sommarbetydelsen

Vad betyder sommaren för oss? det finns säkerligen olika betydelser, men mkt av sommarens energi kan vara...
Att njuta av sinnenas beröring; värmen från solen, stillheten, lugnet, luften, vattnet mot kroppen, gräs och grus mot fötterna, doft från grillen, god mat och dryck, ute-spel, ute konserer  som gör att glädjen spritter fram i kroppen, loppisarna som ger prylar nytt hem och människor nya möten.
 
Sommaren tycks öppna för livslust och njutning i möte med en själv och andra. Det får oss att växa, känna liv, balans och mening. Vi odlar våra näringskällor.
 
Vilket är ett måste för att orka med resten av året, med allt vad det innebär. Detta är nog den bästa sommaren på evigheter, tror jag. Så batterierna är fulladdade med solenergi.
 
vaknade av Chanti idag igen å var så trött att jag stängde henne ut från sovrummet, men efter en timme steg jag upp å gav kissarna mat. sen tog jag mp3:n i öronen å gympa dojjorna på fötterna och for ut en runda 2,5 km på barkbanan. sen har vi återigen hjälpt svärfar med flytten, å allt har gått bra. nu är han flyttad å allt är i garderober, skåp och uppe på väggarna. det gick snabbt.
 
ikväll gick jag en vaukarunda (8 km) och det var skönt. solen skiner och jag njuter av det fina vädret. De härliga dofterna efter den fina slingan fyller min näsa och mina sinnen. gött!
 
 
Fick bild av bror på hur rabatterna blivit som jag å Mor hjälpte honom att plantera. =)
Jättefint.
 
 
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0