SommarMix & Pix

Idag har vi hjälpt svärfar att flytta. puh. Men det gick ändå rätt smidigt. =) visserligen inte riktigt klart ännu, men en goood bit på väg. Han har nästan bara småplock, tavlor å sånt kvar. möbler, köksskåp och sänglinnen är överflyttade. Han är jätte glad över sin nya lägenhet, den är på en bättre plats, dvs ytterst i hörnet så han får en egen liten trädgårdsplätt. Samt slipper insyn från grannarna, vilket har varit lite jobbigt på sommaren har han tyckt.
 
 
Idag har vädret varit betydligt bättre än igår, visserligen svalare, men inget våldsamt regn å åska som var i stort sett under hela gårdagen. mitt på dagen mellan 14-17 var det sol, men i övrigt vräkte regnet ner å det blixtrade å åskade runt, runt.
 
Himlen fick en ganska annorlunda färg, försökte få det på bild. Det var sol, men mörka moln med "vita" kanter =)
otroligt vackert faktiskt. låg sen i min säng å önskade att jag hade haft målargrejor att måla av det, utifrån min syn på det hela.
 
  
 
Sista semesterveckan, vilket känns trist. Veckorna går ju så otroligt fort då man är ledig. Skulle gärna vara ledig några veckor till. men, men.
 
Slänger in lite bilder på sommaren å min trädgård.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min Chanti. Hon har varit ganska jobbig. Hon ska ju prompt ha mat kl. 06.00 på morgonen, å bryr sig väldigt lite om att matte vill ha sovmorgon på sin semester.
 
 
 
 
För några dagar sedan. Renarnas horn är jätteluddiga nu innan de fäller.
 
 
I Stugan =)
 
 
Svärfar i vårt nya spa badkar i stugan, njuter av tidningen i det varma soliga vädret.
 
 
Kurre, Mors snygging på span
 
 

1st 3-4 kilos gädda, å 7 abborrar fick vi på fisket i helgen. Svärfar skulle röka i vår rökkåta, tyvärr blev det inte bra. Fiskarna var lixom lösa/mjuka i köttet så vi kunde inte äta dom =/
 
 
Rök kåtan
 
 

Sally i stugan, hon tycker dessa veckor varit varma. Vi tog henne ut en bit i vattnet för att se om hon kunde simma. Gick jättebra. så två dagar under helgen fick hon svalka sig i vattnet i stugan. svärfar bar henne ut å hon simmade in, men efteråt gick hon längre ut, så hon vågade först efter att vi hjälpt henne på traven lite.
 
 
Eventuellt ska jag å Anna ta oss runt vaukaleden strax, beror på om hon hör av sig. Jag har ju flyttat hela dagen, så hör hon inte av sig kollar jag med henne imorgon istället =) propsar inte på idag.
 
 
Vi har ju även gått Måffetoppen, 13/7 så här får ni ngn bild därifrån. efteråt tog vi oss ett nakendopp å det var ljuvligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
22.38 och fantastiskt fint att bada.
 
 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0