Topp of knopp

Idag sken solen då jag steg upp, underbart. Visst behöver vi regn, men...så trist allt blir då det är regn å grått å åskan mullrar å blixtarna avlöser varandra. Kontakterna ska dras ut och inge Tv eller Dator. Yatzy med gubben är väl ok, läsa lite är också ok med pannlampan men oj så mkt roligare livet känns då solen lyser ner från himlen.
 
 
Jag drack en kopp varmt vatten med lime i och sen blev det gympadojorna på och Mp3;n i öronen å ut på barkbanan. Idag 3 km, då jag sprang uppförbacken tre vändor =D vill ju få mer muskler i benen då jag ska bestiga topparna. Ikväll blir det förhoppningsvis Storbergets topp.
 
Resten kvar:
 
Siebniesbuovdda/Storberget (nära Eriksholm 714 m ö h) Hoppas, hoppas denna blir av ikväll. 18.00 ska vi chansa på att gå. Åskan har precis varit över oss, så jag hoppas det räcker för idag.
 
Alep Iksják (intill Hornavan, 789 m ö h)
 
Avvuhatjåhkkå (intill Mierkenes, med masten 1 054 m ö h)
 
Kráhpiesvárrie (intill Gautosjö, toppen Tjårras 1 036 m ö h)
 
Välbmaboulda (710 m ö h intill sjön Uddjaure)
 
 
Ruonektjåhkkå (söder om dalgången Smuolevágge 1 516 m ö h)
 
 
 
Idag började jag då med motionen, sen vid lunch gjorde jag mig en av Ulrika Davidssons smoothies. En grön vitaminbomb som jag också kryddade med Mighty green å linfrön.
Den innehåller; 1 mango, 1 citron, 1 apelsin, 1 lime, 100 gr babyspenat, 1 bit ingefära färsk, 1 banan. jag la till 1 msk Mighty green + 1 tsk linfrön. Detta mixar man i mixern tills den blir slät och drickbar. Man bara känner hur vitaminerna bombar kroppen med sina nyttigheter. Denna smoothies ska man inte halsa, utan njuta av och dricka den långsamt.
1 kopp te och 1 st fincrisp blev så dagens Frunch. =) känner mig supernyttig just nu. 
 
 
Igår cyklade vi vaukaleden 8 km jag å sambon. Vi åt kycklingsallad till middag å var så nyttiga så. supergott var det också.
Jag hade i; Isb.sallad, avokado, rädisor, gurka, paprika, 2 sorters tomater gula + röda, salladslök och fetaost. coleslaw till och en macka av fullkorn som var smarrig.
 
En bit av vaukaleden, jättefint att cykla på spångarna =)
 
 
Fick mig 4 superfina jordgubbar från mina egna jordgubbsplantor =) idag. Jättesöta å goda.
 
 
Och vi har oljat in friggeboden med impregneringsolja. det var bland det konstigaste jag satt på ett hus. penslarna klibbade ihop av oljan och vi fick 6 st förstörda för att få den lilla friggeboden gjord. Dom sa efteråt på järnaffären att det kanske varit för varmt ute, därför penslarna kletade ihop sig å blev oanvändbara. det står inget på burken om temperatur eller ingen sa ngt innan vi målade. typiskt. 
 
 
Syndade dock med popcorn till film på kvällen =) men som jag nu vet är ju popcorn inte onyttigt om jag håller mig till enbart lättsaltade utan andra tillsatser.
 
Nu skiner solen, men det är lite mörkt längre bort, hoppas dock att vi ska kunna gå toppen.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0