Ta honom inte

Jag skulle ta med mig bebisen, allt var packat och nu väntade Malmö. Vi åkte till flygplatsen och väl i Malmö kändes det toppen.
Jag skulle ut på kvällen, en privat fest där Jay Smith skulle spela.
Festen var i full gång då jag kom. Jay kom dit efter en stund och började spela, några av oss dansade, gick inte att stå stilla.
 
Men av någon anledning började folk försvinna och istället bestämde vi som var kvar att göra stan. Jay lovade vara vår guide för kvällen då vi kom ända från Norrland.
 
Men jag var tvungen att låna mascara av en annan tjej, den såg grön ut men då jag målade mig med den blev fransarna väldigt långa och tjocka. fantastiskt fint.
 
Jag hörde krafset och kikade med sömniga ögon mot det håll det lät. Såg att du försökte ta hans foto, som jag köpte i Piteå med Jays autograf. Du fick lös bilden från ramen å tog den i mun. Då satte jag mig upp och tog den av dig. Chanti!! (min katt) störde mig i min dröm med att försöka knycka fotot den luringen. Fick gömma Jays bild innan jag trött la mig ner och somnade om.
 
 
Så, vid 08.00 vaknade jag igen efter att ha sovit ganska ojämnt, dvs vaknat flera ggr av att vara svettig eller för att jag frusit. Suck. Det är alltså dags för svettningsfasen i klimakteriets väg mot torra slemhinnor och tiden för små barn är över. Kanske därför jag drömmer om små bebisar och unga killar som Jay S?? =)
 
Idag måndag har jag varit ledig, tog semester för att det i första hand var meningen att åka med sonen till Luleå, men det blev inte så. Då planerade jag att gå Akkelis fjälltopp med svärfar då mina kollegor gick igår.
Men då är min fot öm.
 
Bakom min mitt tå har jag jätteont, blivit en lite knöl/bula som ömmar. Och ska man vandra i fjällen vill jag inte ha ont i mina fötter, iaf.
Mina skor har heller inte kommit. suck.
 
Så det blev att plantera blommor och städa, tvätta idag. Blev lax och stekt potatis till middag, tar med lite till jobbet imorgon också.
 
Midsommarhelgens svullande med massor av gott har triggat igång mitt socker begär. Just nu tänker jag mest på vad jag ska äta. Tur att allt är slut och jag inget har hemma =)
 
 
Sonens kisse hade blod i urinen, så dom åkte till G-stads djursjukhus och fick kolla upp detta samt röntga. Men det var visst inget allvarligt, så medicin skulle hjälpa. dock -2000 kr fattigare för det besöket. Inte billigt med djur. Syster hade varit med hästen sin till veterinären också idag, halt och skulle vila och många tusen minus.
 
 
solen har lyst mest hela dagen idag, skönt.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer
Postat av: Lacie

Hej!

Jag har hittat din blogg av en ren slump, då jag letat info om Jay Smith. Tror du skulle kunna ha nytta av en sida jag är med-administratör på, nämligen jaysmithfandom.wordpress.com. :) Där samlar jag och några till material från Jays spelningar, tidningarartiklar mm.

Välkommen dit!

Svar: Tackar för tipset, har hittat sidan =) så den har jag på favoriter redan. Kul att den finns.
Eva

2014-06-24 @ 19:03:06
URL: http://jaysmithfandom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0