Omöjlighetens möjlighet?

Så vad skulle du göra om ingenting var omöjligt? Om det inte fanns ett enda “nej, det går inte för att …” som stoppade dig? Vad skulle jag göra?
 

Först och främst skulle jag bygga mig ett stort hus. Ett hus med plats för en massa djur. Och en ladugård för bongårdsdjur som jag räddat på olika sätt. Kanske en halt (el gammal) kossa som skulle avlivas, en travhäst som ansågs för gammal, grisar på väg till slakthuset, några hundar och kanske en hund med bara tre ben, Katter som inte ägarna vill ha längre, kanske ett kattpensionat eller katthem för att hitta nya fina hem till de goa kissarna, katter som farit illa på något sätt mfl.. Många djur skulle iaf vara ett faktum på min gård.

 

Jag ser mig själv skumpa fram på mina ägor på en traktor (miljöbil såklart) och tugga på ett grässtrå. Jag har såklart ett fint litet grönsaksland och litet växthus. Mitt hushåll skulle vara självförsörjande, med höns, kanske ngt får. Men ingen slakt av mina djur, för vi äter inte kött längre. På mina ägor ligger en liten skog där jag kan ströva runt och sitta på en sten eller stock och fundera över livet.

 

Huset ligger vid en sjö och jag har också en strand, där det står en liten vedeldad bastu. Jag har en stor altan utanför huset där jag kan yoga med utsikt över min skog och min sjö. Självklart går solen upp i just det vädersträcket. Inomhus har jag en yogastudio med panoramafönster och ja, solnedgången ser man såklart från detta håll. Där har jag yoga klasser och en och annan yogaretreat, där folk från när och fjärran vill komma.

 

Efter en lång dag utomhus med hårt fysiskt arbete sjunker jag ner i en öronlappsfotölj, med en kopp te, en katt i knäet, ngn i soffan och en och annan vovve vid mina fötter, och bara dumstirrar på den knastrande elden i öppna spisen tills det är dags att gå och lägga sig.

 

Om inga nej fanns skulle även min son bo i ett hus på min gård, med sin kommande familj och vi skulle trivas och må gott i vår lilla symbios. Kanske har vi en händig granne, vän eller dyl som gärna hjälper oss med praktiska saker. Det min son då inte skulle kunna fixa, han utvecklas ju ständigt =)

 

 

En sådan här övning är inte bara en dagdröm, det är faktiskt ett sätt att ta reda på vad ens hjärta verkligen vill. Jag kommer säkert aldrig bli ägare till en bondgård och skumpa runt på en traktor, men jag vet att min innersta dröm är om ett liv i enkelhet. Ett liv med närhet till naturen och djuren. Vad är din om-inget-var-omöjligt-dröm?

 

 

  Va, toppen jag kommer...
 
 
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0