Sportlovsvecka

V. 10 har startat och vi har sportlovsvecka i Arjeplog. Måndag var det en "vanlig" dag på jobbet, 07.30-18.00 och som vanligt är man rätt slut av en sådan dag.
Dock hade chefen lite nya planer inför hösten som jag inte riktigt vet vad jag ska tro om...men det löser sig väl.
 
Livet rullar vidare och min kära syster tar sin bästa väns död hårt. Dels är det svårt då man står utanför, dvs hör inte till de närmast sörjande och som vän kan man bara stå familjen bi, om dom är intresserade. Får se hur allt går.
 
Tisdag vaknade jag runt 03.00 med svår huvudvärk, tog piller och hoppades på det bästa. Trots huvudvärk åkte jag på en bandad föreläsning. Tyckte väl inte det var ngt wow... Föreläsarna läste mkt innantill och man fick inga direkt konkreta råd på hur man ska få in forskning till förskolearbetet. Men huvudvärken blev bara sämre så jag åkte hem efter föreläsningen vid lunch. La mig och sov med ytterligare tabletter.
 
Vädret denna sportlovsvecka är blåsigt och +0,5 grad, så det droppar från taket. Detta blir bara mer och mer från år till år, att vädret egentligen inte stämmer med årstiden. Februari brukar vara kall och slutet av mars börjar det vända...suck.
 
Idag onsdag är jag sjukskriven, har fått feber och huvudvärken är kvar. pratat med syster Å idag, och systerdotter som inte mår bra, vilket oroar mig massor. Vet inte riktigt vad man ska göra för att kunna hjälpa. Det är frustrerande.
Men nu ska jag snart på läkarbesök för blodtrycket, så får se om doktorn kan kolla om jag har i bihålorna då jag har sån huvudvärk. Men det brukar vara strikt...är man där för blodtryckskoll så är det det man får, thats it!
 
Marknaden startar den 7 och håller på till den 9:e Så det blir nog ett besök där, om jag piggar på mig. Sonen ville ha vildsvinskorv och rökt fläsk. Så jag får väl leta upp dessa delikatesser.
 
 
Nu läkarbesök.
 
Själva sportandet blir det nog inte så mkt med, då jag är förkyld. Men får sporta mer sen, då jag återhämtat mig.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0