Igår & Idag

Vissa kvällar då jag går till sängs kan jag ligga i mörkret och skriva "blogg"  =) dvs inuti mitt huvud. Sånt som jag skulle vilja skriva ner, berätta eller bara sånt som jag tycker är intressant eller ibland på min novell, hur jag ska fortsätta min "Life bites" story. (fast sällan blir det på print, det har lixom försvunnit till dagen efter)
 
Som författare kan det inte vara lätt, att alltid vara kreativt påhittig =)
Min lilla novell har tagit hur länge som helst känns det som. Ibland rinner det bara ur huvudet och fantasin flödar och det är inga problem. Sen kommer någon typ av prestationsångest. Å, ja... det står lite stilla i fantasiskålen däruppe.
 
 
 
Idag har det varit ett riktigt april väder, lite kallt under förmiddagen, men soligt och riktigt varmt i solen. Så vi satt ute och njöt en lätt lunch, läste en tidning och avslutade med en kopp te. Vi njöt av solen.
 
Det käresta jag har är ju min kisse, bortsett från son och släktingar å så... men iaf, min kisse Chanti är min ögonsten. Idag ville hon så hemskt gärna komma ut en stund, hon jamade och påkallade på min uppmärksamhet, där hon satt inne bakom altandörren och jag satt ute i solen i solstolen. Hon gav sig inte. Hon jamade och jamade. Till slut tog jag ut henne en stund, hon mös och jag satte henne uppe på vindskyddet, vilket hon verkade uppskatta mkt. Hon njöt av att sitta högt däruppe, som en prinsessa på sin tron =) hon vädrade med nosen, tittade storögt på omgivningen.

 
Tog en bild på min ögonsten.
 
 
 
Fin min kisse, om jag får säga det själv.
 
Idag är det så söndag, och helgen lider mot sitt slut. Trist.
Steg upp runt 08.00 imorse, och tyckte det var konstigt att inte kissarna påkallat min uppmärksamhet förrän då? Ja, ja. jag svängde så mina ben över kanten och insåg att det är oftast runt 7-8 timmars sömn för mig. Vaknar då jag sovit den tid jag behövt. Som ni förstår satt vi uppe igårkväll och tittade på film.
 
Den första min sambo frågade om vi skulle se var Frankensteins monster? Va, finns det en ny sån. Kommer ihåg då jag som ganska ung såg den första gången och blev jätterädd. men dåtidens Frankenstein kan ju inte vara ngt mot för dagens. Så jag brukar undvika skräckisar, men vi kom överens om att se lite. Och den var ovanligt bra. Kanske för att jag inga förväntningar hade. =)
 
 
Denna film är baserad på den grafiska romanen skriven av Kevin Grevioux. Filmen kan ses som en uppföljare till Mary Shelleys skrifter som den följer Frankensteins skapelse Adam efter den ursprungliga berättelsen. Handlingen för denna film förutsätter att Adam inte begick självmord efter att hans skapare död men i stället fortsatte att leva. Och i en varierande version av vår nutid, blir Adam ett mål av bråkat odödliga klaner på grund av sin genetiska defekter, och han dras in i deras gamla krig.
 
Ingen dum story som jag faktiskt kan rekommendera som helt ok att se.
 
 
 
 
Och en gammal bild på den första skräckisen av Frankensteins monster. =)
 
 
 
Sen fortsatte vi att se ännu en film, Grudge match med sylvester Stallon och Robert de Niro.
Det är ett sportfilmshistoriskt ögonblick när "Rocky" möter "Tjuren från Bronx" i den här dramakomedin. Men humor såväl som drama är på en acceptabel nivå.
Båda är avdankade föredettingar som legat i fejd sedan de slagit ut varann i varsin match medan en tredje avgörande uteblivit.

Stallone är den jordnära fabriksarbetaren med massa räkningar. De Niro är kändishoran som lever på reklamdeals. En girig, högljudd promotor (Kevin Hart) dyker upp och erbjuder en saftig check om de går med på att mötas igen.

För att röra om i grytan finns Stallones gamla kärleksintresse (Kim Basinger) samt hennes och De Niros son (Jon Bernthal) som vill utveckla relationer.

Filmen är nog mer "söt" än ngt annat. Men tycker även denna film var ok att se. Inget så där wow, men lite skratt och lite söt med sin historia om gamla krutgubbar som lever lite i det förflutnas ådra och inte kan släppa sin revansch match.

 
 
 
Goa gamla gubbar =) Sylvester 67 år och Robert 70 år. Tycker dom gör en bra film. en 3 av 5 möjliga får de av mig 
 
 
Men för att återgå till idag, det visade sig att kissarna tjatat till sig mat av husse efter kl. 05.00 imorse. Så då var dom ju inte jättehungriga då jag steg upp. =)
Idag har det tyvärr varit en dag med huvudvärk, så jag har sovit bort större delen av eftermiddagen.
 
Började iaf på morgonen att se över lite för jobbet. Sen har jag även betalat räkningar, då jag helt glömt detta. Typiskt! så jag hoppas det inte blir några påminnelseavgifter. fy på mig. Inte konstigt man får huvudvärk.
 
Solen har lyst idag också, men tyvärr inga varmare grader. ligger runt +3 grader.
 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt
 
 
 
 
.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0