Västkusten

Efter en god natts sömn vaknade jag före väckarklockan, steg upp och klädde mig. Idag jobbar jag 07.30-18.10
sen blir det hem och äta.
 
Idag regnade det men efter 16 kom solen =)
När jag återkommer är det nog mer barmark, hoppas jag.
 
Allt är nu packat... jag som inte skulle ha med mig så mkt, har jättetunga väskor, hur gick detta till? Visst, säkert skulle jag kunna lämna åtminstone hälften hemma, men... Jag får ju beslutsångest över vad jag ska och inte ska ha med mig.
 
Om jag lämnar hemma, ja då är det säkert just det jag vill använda. Suck! Jobbigt med packning.
När vi reste till Tunisien, då tog jag för somriga kläder, för där var inte jättevarmt. Nu har jag säkert också tagit för somriga kläder...för man vet aldrig. Men fleecetröja känns lite varmt...ändå.
 
Ja, det återstår att se. Använder kanske allt eller så blir det ny garderob i Ullared =) För dit ska jag iaf.
 
Jag hoppas ju in i det längsta att min ex svägerska (om det kallas så?) fortfarande tänker komma ner till Halmstad. Men känner jag henne rätt, kan hon glömt att hon halvers lovat. Men, inget att göra åt isf.
 
Det lär nog bli mkt gullande med de små kottarna som finns där. Hade ju vart extremt kul att få träffa brorsdotters nya lilla Jolin.
Men.. Jag ska inte ha för höga förväntningar, då viljan går båda håll. Även de ska ju känna att det är kul att träffas, annars blir det svårt att åka bort.
 
Ibland kan det ju kännas lite trist att dom inte bor närmare varandra allihopa, då hade ju besök neråt gått smidigare. Även om det endast är... 16 mil? någonting mellan städerna, så är det ju ändå det. Och när vi flyger har jag ju inte egen bil att köra omkring med.
 
Jag ser iaf grymt fram emot att åka ner. Mor lät lite piggare idag så jag hoppas hon orkar imorgon. Själv kör jag ner mot Luleå på morgonen imorgon, vi åker runt 14.00 med flyget.
Mellan Arjeplog och Luleå är det ju 26 mil, så det tar ju en stund att köra ner först, lämna bilen i Luleå och sen åka vidare. Det blir en lååång dag att resa. stiger väl upp 06.00 och är väl framme hos bror runt 21.00
 
Så alla läsare, jag uppdaterar när tillfälle dyker upp.
 
Ordspråk:
Man reser därför det även i livets skola är svårt att sitta på samma plats 
Sigismund von Radecki (1891-1970)
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0