Frånvarande

Idag har varit en jobbig migrändag och nu börjar jag äntligen vakna till liv denna lördag.
Jag har så sjukt mkt i huvudet och skulle önska mig en bästa vän just nu. Tyvärr har jag ingen sån i min närhet längre. De vänner jag har är inte längre så närvarande, vi har glidit isär vilket jag tycker är tråkigt, då jag som nu verkligen skulle behöva en vän, en livlina helt enkelt.
 
Jag vet att det givetvis beror på mig, för jag har svårt med vänskap på distans. Jag blir insluten i mitt liv då jag är i en relation, på gott och ont. Jag tycker inte på något sätt att man inte ska ha vänner då man är i en relation, vänner ska man vara rädd om. Tyvärr är jag inte rädd om mina vänner =( Jag tycker bara att det är svårt att finna tiden att ha kvalitetstid med mina vänner.
Självklart då vi träffas, är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Det är nog bara mig det är fel på. Jag vill inte störa mina vänner, när vi nu inte längre träffas speciellt ofta. Livet går som vidare och man har sitt på sidan om.
 
Jag är inte uppdaterad på mina vänner, så jag får skylla mig själv att det nu är som det är.
Jag har svårt att öppna upp för nya vänner också, är ganska privat av mig. Speciellt då jag nu bor där jag bor, alla känner alla eller är släkt på ngt vis. Då är det extra svårt att hitta någon jag vågar lita på. För jag har svårt med tillit då jag blivit stucken i ryggen några ggr tidigare i livet.
 
Det är ok att ha bekanta, men just nu behöver jag vännen med den rätta kvalitén, där jag vet att det skulle stanna hos denna person, vad ämnet än må vara.
Jag har syskon som står mig nära, men ibland behöver man någon utomstående. Ja, det slutade med att jag messade en av mina vänner, då ringde hon upp och vi hade ett jättebra samtal puh, skönt att prata av sig. Nu har jag tjatat nog om detta.
 
Ibland kan jag känna att jag ångrar saker jag gjort i mitt liv, men det är egentligen ingen idé att älta det jag gjort fel, för det går inte att göra ogjort.
Jag önskar att jag kunde gå tillbaka och rätta till och förklara, förlåta och glömma. Men det gamla är antagligen det jag sitter med på hemmet och klurar på, dvs över mina misstag i livet.
 
 
Läste veckans horoskop??
"vecka 47
Du får ett spännande besked och det kan vara anonymt. Det är smickrande för dig så här har du en hemlig beundrare som i sin blyghet ännu inte vågat visa dig sitt ansikte. Nu kan förändringar på ditt arbete ge dig framgång. Man tycks mycket säker på att just du är den rätta. Du tycks vara så sund och den goda hälsan ska vara din bästa vän. Du har nog inte råd att köpa allt som du vill nu, men det verkar bra det du köper och du tycks även vara glad. Snåla med spel så har du ekonomin under kontroll."
 
Detta var inte mkt som stämde i mitt liv. men säkert gjorde det så för någon annan tvilling därute =)
 
 
Det blir en lugn Tv kväll ikväll och middagsmaten bestod av nyfångad sik från svärfar. Tyvärr var siken svåräten, då skinn och ben inte ville lossna. men det vi fick löst var gott, med sås, stekt potatis, rårivna morötter.
Dagens väder var jättefint, men jag har då som sagt legat i migrän och nerrullade gardiner =/
 
 
Trevlig Lördag!
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0