IDOL i År 2014

Fredag och det blev sitta framför Tvn med Idol i rutan. Jag vet inte... men upplever att det troligen är den mest "blandade" Idol omgången. Det finns de som verkligen är bra, tjejerna är ju starka. Killarna? hm... vet inte riktigt, men Petter (den långa) låter ju ganska bra men resten? Nä. Och om jag då lyssnar på Ludvig "hårdrockaren" blir jag nog mest beklämd. Han har verkligen ingen Power i sin röst. Visst, söt att se på pojken, men.. njä
Ludvig i fredags: http://youtu.be/OFw3Q8phqe4
 
Han sjöng "lady gaga" låten... Är det någon som kommer ihåg Jay Smiths tolkning 2010 av densamma? Där var det Power, kräm och jä..anamma. vilken skillnad på uppträdande.
Bara lyssna; http://youtu.be/IWVM_ZoT1T8
 
Jag har nog lite svårt att lyssna på vissa låtar som Jay gjort med nya Idolerna, för då det kommer till Jay:s röst är det inga många som slår honom från sin tid i Idol.
Jag är även förundrad över att man inte får höra honom mer än man gör på radio?
 
Har du lyssnat på denna av Jay? http://youtu.be/AfO_8oCKCk0
Super bra låt, tycker jag =) även denna: http://youtu.be/FhAaRrgcNys
 
Visst, allt har inte gått hans väg och han har gjort en del dåliga val, men hans röst är svårslagen. Så är det.
 
Fredag vart en dag i lugnets tecken, vaknade runt 04.00 på morgonen till fredag med magknip och kallsvettig. Men somnade så småningom om och steg upp 06.10 med lite illamående, men tänkte det skulle ge sig under dagen.
Fick efter ca 2 tim ge upp återvända hem igen. Det har gått lite magoroligheter på jobbet, så...
 
Men, jag var snäll mot magen och åt inget förrän vid middag. Men surt, då vred det om igen...
Vi skötte svärfars vovve Sally, så vi gick en kvälls/e.m runda med henne, var dock lite orolig i magen, men det gick bra. Så därefter blev kvällen slö och slapparkväll vid Tv apparaten.
 
Lördag pratade med Mor och jag och sambo gick sen en härlig promenad och förbi kalles där jag kunde lämna in hästarna (DD), sen gick vi förbi svärfar och tog en fika. Sen hem och vidare till Granns för att köpa virke så sambo och svärfar kunde bygga tillfällig bro till entrén.
 
Själv gjorde jag en köttgryta och en kycklinggryta till middag, vi bjöd svärfar. Blev ris och sallad till detta. Mkt gott tyckte alla. Magen känns mkt bättre idag =)
Kan iof även bero på en del stress som jag genomgått sista tiden. Kroppen säger ifrån på olika sätt, kanske?
 
Mina systrar fyllde år igår också. Skickade en trisslott åt dom var med grattiskort. Bara den ena vann (120kr) Det var ju synd att inte båda vann =( men sånt är ju svårt att styra om man inte skrapar dom först =) hehe...
Nej, mina systrar är inte tvillingar på långa vägar =) Mor råkade bara pricka in dom på samma dag med 4 års mellanrum. Inte illa av Mor. Och för att slippa ha så många datum att komma ihåg lyckades hon pricka in oss flickor den 17;e på olika månader, inte illa va?! 17 juni, 2x 17okt och min älskade storasyster 17 nov.
 
Livet ger oss krokiga omvägar, det gäller bara att hitta rätt!
 
 
 
 
 
 
Sov gott!
 
 
 
 

 

 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0