Sv Hollywoodfruar? -Diss

Jag sappade in svenska Hollywoodfruar igår då jag satte mig framför dumburken. Alltså egentligen om jag ska vara ärlig, så handlar det ju inte om någonting så visst kan jag förstå att producenterna vill behålla den fruktansvärda Gunilla Persson!
 
Men ska man verkligen se det programmet så länge hon är med? Då bidrar jag indirekt till hennes inkomst. Människan är ju otroligt obehaglig och jag tycker att hon är hemsk. Hon mobbar människorna runtikring sig, sparkar folk än hit och än dit, hon är otrevlig och ja, rent ut sagt fruktansvärd att titta på. Finns det ingen bättre människa att ta in i programmet?
Ja, jag ska då inte stanna fler ggr på det programmet om det dyker upp i rutan. Uch!
 
Britt Ekland? Vad är det för intressant med henne då? Snälla nån... Detta måste ju vara ett utdöende projekt, rika fruar och deras innehållslösa liv...eller. Tycker folk om att titta på dessa självupptagna varelserna?
Nä, tacka vet jag en bra film eller en bok. Allt måste då vara bättre.
Idotserien Ullared eller Ola Conny+ Morgan är ju mer rafflande än Hollywoodfruar. Suck
 
Åsa med sina läppar, hon hade då ngt för sig =) hehe.
 
Over and out!
 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer
Postat av: Tittut

Jag minns ett avsnitt, när Gunilla som vanligt var arg över något/någon och hon stirrade ilsket in i kameran. Hennes blick, fick mig att krypa längre upp i soffan, otäckt var det... Vad gäller Britt, så verkar det som om hon är nöjd och glad, bara hon får sig ett glas rosa bubbel i handen. Maria är ju ganska skojig, när hon försöker prata svengelska, blir riktigt kul ibland. Vad gäller Åsa, så är jag mållös.....

Svar: Jag fattar inte detta med Gunilla alltså. Människan är ju så avskyvärd så det borde skrämma tittare istället för att locka? Knepiga äro vi människor. Britt...händer inte mkt kring henne om hon inte bråkar med galningen Gunilla =)
Eva

2014-10-30 @ 17:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0