En dag i veckan

Fredag. Idag är det varit rätt grått väder, kanske en å annan regnskur kan det komma.
Jag är så glad över den regnrock jag köpte i Halland, samma som min syster har. Det är en typ av hästregnrock som går ner till anklarna. Vilket är perfekt då man är ute med barnen såna här dagar.
 
Den är 100% nylon. Foder: 100% polyester.
  • 3000 MVT andasfunktion.
  • 5000 mm vattenpelare.
  • Avtagbar huva.
  • Tejpade sömmar.
  • Tvåvägsdragkedja fram.

 

Många av mina kollegor på jobbet har beundrat den och tycker den är perfekt =)

 

 
 
Under augusti månad har jag jobbat på min gamla avd, och från 1 sept blev jag "flytande" med div struktur som jag äntligen pratat med chefen om. Blir inget direkt Projekt i den bemärkelsen, men jag kommer att få ha lite egen tid med barnen för rörelse och rörelselekar =) men kommer ändå att vara en hel del på avdelningarna ändå. Jag får dock inget direkt deltagande på avd planering, utan får planera min del av verksamhet ensam.
 
Så hur hösten kommer att bli är jag väl inte helt säker på?
 
Under förra veckan fick jag äntligen ner vilka ca tider jag kommer att jobba =) även om det ändå alltid blir lite gnissel i maskineriet ang scheman mm. Jag har jobbat på "nya" schemat en vecka nu, men inser nu ganska snabbt att jag kommer att bli en "hoppjerka" mellan avdelningar då det är för lite folk. Och det till trots, att jag sagt att så vill jag ju helst inte ha det. Sen blir det så av någon anledning iaf?
Eftersom det blir så, så åker blodtrycket upp i höjden igen. Jag trivs inge vidare att ha det så. Men får fundera hur jag ska göra.
 
 
Inget att förtälja egentligen, har fått några nya massage kunder vilket alltid känns bra.
 
Men min förhoppning ang annat denna höst lyser med sin frånvaro, dock =/
 
Renovering: Vi skapar en ny huvudentré till huset. Nu är det lagt grus och det ser riktigt bra ut. bron kommer att bli vad jag vill kalla det "svävande" dvs, inget broräcke. ja, vi får se vad det blir av det hela. Nu är snart det nya taket på sin plats, ser riktigt bra ut.
 
Sambon ska nog lägga sin röst idag. Men själv väntar jag, inte för att jag blir något klokare på VAD jag ska lägga min röst på, men pga min osäkerhet väntar jag in i det sista. puh.
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0