Tog Allemansrätten-slut

Drömde på morgon att jag fångat massor av abborrar, dock den sista var lite liten och jag skulle släppa tillbaka denna. (Obs, detta är en dröm) Då var jag i en lägenhet, som jag uppfattade var min, stod på balkongen som vätte ut mot en stening men grönskande bergsdunge. Där jag stod på balkongen var det en cykelväg mellan huset och dungen.
 
Jag skulle släppa iväg "abborren" så den fick ta sig själv mot vattnet som jag såg till vänster från min balkong. (Det var alltså en fisk) Den stack iväg efter att jag plåstrat om den, från kroken jag fångat den med. Men helt plötsligt var fisken på en cykel och denna vart en mörkhyad flicka med stora glasögon som irrade sig åt fel håll. Då ropade jag till henne, - du cyklar åt fel håll, men denna hörde inte.
 
Då säger personen som jag har stående bredvid mig, det är stängt idag, så hon kommer sig inte ner till vattnet.
- vaddå stängt? Det hör ju till allemansrätt?
-Nä, det har dom tagit bort.
Då ropar jag ut förtvivlat - Vart fan är allemansrätten? Och vaknar.
 
Idag tog vi en långtur med nya bilen. Vi körde mot Luleå =D 26 mil, stannade först vi Antnäs möbler för att kolla in soffa, vi ska byta. Vi hittade en som vi båda gillade.
 
Mjuk och fenomenalt skön soffgrupp med recliner (ställbar). Sofforna är höga i ryggen med ett komfortabelt svankstöd. Kommer i brunt microfibertyg (som påminner om mocka).
 
 
Jag köpte en trea och en fåtölj
 
 
Pris på Antnäs möbler; 7095 för 3;an + 4095 kr för fåtölj. ? Frakt 700 kr + egen frakt att köra med släp 350 kr = totalt 12 240 kr
Men, då beställde jag via nätet (exakt samma soffa) dvs samma beställning 1 trea soffa + en fåtölj med frakten fri hem till dörren = 10 079 kr och sparade då = 2 161 kr och slapp hämta soffan i Arvidsjaur då Antnäs inte körde högre upp.? Men man kan få den levererad från södra Sverige fram till dörren. Ja, underligt kan det tyckas. Och inte ens fri frakt på så dyra möbler?? Hm, blev minus för Antnäs möbler på det.
 
 
Och sen körde vi å hälsade på luleborna. Levererade barnvagnen åt sonen å sonhustrun, de blev smått chockade (tagna på sängen av förvåning).
 
Bild på Maylo Classic 2 in 1 barnvagnar
 + chassi
 
 
Ingår i vagnen:

- Liggdel med madrass (hårdlift) har även två sittläge.
- Sittdel som enkel monteras i båda färdriktningarna, har även fullt liggläge
- Väska
- Inköpskorg
- Luft hjul
- Regnskydd
- Insektsnät
- Ställbart handtag (klädd i läder)
-Vaggfunktion - en praktisk funktion, för att du skall kunna vagga barnet när liggdelen står på golvet.

Chassit hopfälld : L.83xBR.51xH.29cm
Ligdelens mått: L.77xBR.35xH.28cm
Vikt 15 kg.
 
Sambon gav restriktioner innan färd, inget långvarigt besök. Så det fick jag då lova. Men vi kom dit och överraskade även lilla Mor som bjöd på go fika. Skjutsade sonen senare på Ica och då handlade jag lite grillat, potatissallad och en loka till middag åt oss. Vi åt då jag kom tillbaka och klockan tickade iväg snabbt. 16.30 var vi tvungna att tacka för oss och susade på granngården å köpte jord, men hann inte på djuraffären å köpa kattmat =( de stängde 17.00 å vi missade på minuten. Men jag får skicka efter.
 
Sen svischade vi hemåt och var hemma ca 20.00 då kände vi oss rätt möra i kroppen. Hade ju velat titta förbi systerdotter, men sambon gillar inte sjukhus och det är svårt att jäkta då man vill hälsa på där =( ledsen)
 
Blev Tv och slappa i soffan under kvällen och jag la mig 22.00 och somnade som en stock ganska snabbt efter att jag haft en mkt dålig sömn fredagsnatt till lördag, himla mkt värk i axeln igen. Vet inte vad jag ska ta mig till?? =( blir mkt medicin igen.
 
Idag söndag blåser det stormvindar utanför fönstret, men solen skiner iaf. Idag är det ju vår "promenad" dag. Vi har inte gått ngn i veckan... hm...
Vi vann på vårat DD igår också, jippi =) blev +200 kr iaf.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0