Egot i mig

I morse vaknade jag och hade drömmen klar i huvudet. Det handlade om att en person(1) tyckte jag gjort ngt bra, typ ville ge mig beröm. Detta hade personen sagt till en annan person (2), å den andra (2) frågade om jag fått berömmet av den förste?
-Nej, personen har inget sagt, svarade jag. Vi åkte iväg i bil alla tre, men den förste sa ingenting. Och jag kände mig lite sårad.
 
Konstig dröm, att drömma om att få beröm? Jag vet att jag skulle önska lite mer uppskattning, men det vill väl alla höra ibland? men att drömma om ett uteblivet beröm var konstigt.
 
Nu var detta så tidigt att det inte var dags att kliva upp, så jag vände mig om och somnade igen. Ny dröm, och den handlade om upptäckt och skadad tillit, vilket inte heller var så trevlig.
 
Steg upp och tog mig en dusch, därefter gjorde jag mig en smoothie på banan, hallon, apelsin, naturell yoghurt, linfrö, och 1 msk mighty green (algpulver)
 
Idag kom barnbarnets barnvagn =) men jag har inte plockat upp den ur kartongen ännu, och sonhustrun väntar ivrigt på den. Så jag hoppas snart få en tid till Piteå, då kan jag köra ner med barnvagnen. Jag hoppas den inte är allt för liten, är ju beställd från Polen. Tyckte måtten av vagnen var lite trång, men vet inte förrän jag packat upp den.
 
Nä, nu cykla jobbet.
Idag är det som igår, ljust av snön så det sticker i ögonen. Snö faller sakta från himlen i lite snöblandad regn ich.
Vägen var snötäckt, men det gick att cykla ändå.
 
 
På tal om beröm, så fick jag av tre fina barn höra att jag var deras bästa fröken. Det värmer i hjärtat =) Helst då man som jag varit borta en längre tid och att de säger så.
Troligen beror det på att jag ändå varit deras fröken längst, så dom känner väl trygghet då annat förändras runtikring dem. Det är synd att de ska behöva så många fröken byten, kan jag tycka. Men så ser dagens verksamhet ut idag.
 
 
 
 
 
 
 
Vi var en sväng till Arvidsjaur idag, det blev frassemat då sambon fick välja =) Gud så mätta vi blev.
Imorgon får vi nog gå liten extra sväng.
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0