Livets diverse

Idag kom soffan. Oj vad snabbt det gick. Var tvungna att ställa den gamla soffan i mitt yogarum, där e det ganska fullt just nu.
Men med min dåliga axel kan jag ändå inte ta emot massage/healing kunder. så då får det bli så.
 
Soffan är super mysig och fin, riktigt nöjda är vi.
Bild såg ni ju i förra inlägget =D Men jag ska bjuda på bild sen då jag stylat om lite här hemma.
 
 

Idag är det verkligen Aprilväder, sol i fm, snöfall, blåst och nu sol igen mot kvällskvisten. Vädret har varit lite kyligt idag men cyklar till och från jobbet nu, det är ju äntligen bart på vägarna.
Dock har vi MASSOR av snö kvar, det kom så otroligt mkt denna vinter, så här ser det ut utanför fönstret ännu.
 
 
E du avundsjuk =/ ??
 
 
Men som ni förstår har jag ej fått stoppa undan vantar och mössa, nädå. Jag skulle frysa ihjäl utan handskarna när jag cyklar =) så dom får jag troligen ha någon månad till iaf.
 
Jag går hos sjukgymnasten och får behandling med värme och massage för min axel. Och på måndag ska jag till läkaren för att få ännu en korticonspruta, fick en i februari också. Om det inte hjälper vet jag inte vad jag ska ta mig till. Måste jag leva med värken är det ju en arbetsskada. dvs nedsatt funktion pga arbetet. =( Inte kul alls.
 
 
Jag skulle behöva göra en hårförändring snart, är så trött på detta mittemellan brunt till att få tillhöra silversystrarna som låtit håret få bli grått.
 
Detta skulle jag kunna leva med =)
 
Men mitt största problem gällande håret är den fördömda luggen, VET ej vad jag ska göra med eländet. Suck.
 
 
Hockey på Tv, och visst hejjar vi på Skellefteå nu när inte LULEÅ spelar. Det ser bra ut än så länge, och jag tror de fixar denna match =) då e det bara en kvar sen.
 
 
 
 
 
men
 
 
 
 
Just nu är jag sjukt sugen på ngt sliskigt. Det är inte lätt att låta bli socker, då man är beroende =( Jag tycker livet är lite gråare än i vanliga fall just nu...
 
 
 
Mmmm, frossa =D
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0