Många timmar

Nu börjar jag närma mig slutet på böckerna om "sagan om isfolket" Många timmar går åt till lyssnandet av ljudboken.
Visst tycker jag om böckerna, men det kan vara lite svårt att hålla reda på "släkten" och önskar man hade ett bättre minne =)
 
 
 
Det står att det finns planer att göra film av bokserien, och kanske att det går. Men mycket blir kanske bortredigerat?
Margit S är duktig på att hitta på historierna men jag måste också säga att jag blivit lite trött på storyn emellanåt. Önskar att det varit lite mindre människor att följa, det blir så otroligt stort.
 
 
Idag måndag(annandagpåsk) har jag valt att städa, sovrummet och gästrummet har jag väl ägnat mig mest åt. Kunde möblera om i sovrummet, älskar att möblera om. Det gör också att jag tar mer ordentligt, dvs man torkar lister och drar fram allt så man kommer åt överallt.
 
Känns skönt efteråt. Sambon fyller ju år om en månad, men han fick sin ena present idag. Jag gav honom en mindre fåtölj som vi kunde ha i sovrummet, därför kunde jag också möblera om.
Det är svårt att se Tv sittande i sängen i sovrummet om vi vill se olika program, därför tänkte jag att en fåtölj blir perfekt, vilket jag också tycker då allt blev klart.
 
Sen blev det Tv titt och nu en kvällsdusch, då jag har sjukgymnasten imorgon.
 
 
Hoppas er påsk har varit god och bra.
Utmanat min gubbe på två långpromenader per vecka/ 8 veckor, för att röra mer på oss, samt två sockerfria månader med undantag av valborg och hans födelsedag =) Med utgångspunkt att få igång våra krångliga magar å må lite bättre.
Det svåra är det första attackerna, man får godisnojja så snart jag börjar tänka på förbud. Det är sockerdjävulen som lockar till fördärv då jag är sockerberoende.
 
 
 godis
 
 
Bestämma sig och betala dyrt vid återfall...
 
Och hoppas på bra promenadväder dagar + att jag även går tur å retur till jobbet (totalt 2x ca 30 min)
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0