Jul Diskriminering

Jultids ris;
Naturligtvis visas sport nu hela tiden på Tv, SUCK!! Är det inte skidor så är det Hockey.
Varför? Jamen självklart sitter väl en klurig manlig Tv chef och lägger in all denna sport, för "gummorna" har väl fullt upp med julstök! (och många män vill ju ha en anledning att slippa)
 
Ja, precis. Sport borde förbjudas 2 veckor före JUL, då borde karlarna ta tummen ur röven och inte bara sitta klistrade vid Tv apparten utan HJÄLPA till med julstök, matlagning, handling, barnpassning, julklapps stök mm och underlätta för alla stressade människor (mestadels kvinnor då) så här innan jul.
 

Men nä då, kvinnorna försöker planera (en och annan man också) så inte julen ska bli så in i H...vete stressig som året innan eller åren innan, men tror förhoppningsvis att man ska få lite hjälp med julstöket. Och då blir det den där J..la sporten i rutan!!! Och just vid jul, verkar varenda jäkel vara sportintresserad.
 
Så den jäkla sportchef eller Tv chef som sitter där och beslutar att nu ska här sändas sport borde få en hård spark där det tar bra och verkligen få insyn i ett julstök som heter duga.
 
Och vem f..n kommer på att Hockey och skidor ska spelas/åka just nu? Jag är så förbaskat TRÖTT på sport att jag önskar jag slapp se eländet, någonsin igen.
 

Mehn...
-Har du ingen julkänsla iår, du har ju nästan inga jultomtar framme? -Ska du byta till julgardiner iår? -Har du börjat laga ngn julmat?
-HAR du?
Nä, jag har ingen julkänsla iår, min kisse har dött! Men det är fritt fram för sambon att ta fram tomtar mm, de finns i förrådet, help you self.
 
Nä, jag ids inte byta gardiner, min axel värker och jag kan inte torka fönstret före. Så nä, det får vara som det är.
Idag skulle jag påbörja förberedelser för julmaten. Men då sitter sambo och svärfar framför Tv, barnen sitter framför dator och spel och jag har lillan här från lördag till idag.
Svärfar skulle hjälpa till med sonens sänggavel, men nä...det har varit skidor HELA DAGEN och han kunde ju inte lämna det.
 
Så då skulle sonen å sonhustru komma efter frukost...tog TRE timmar för att de fastnade framför Tv spel och dator så jag fick ringa å skälla... Men då de väl kom gick det ju snabbt, och hade gått ännu snabbare om svärfar hade hållit det han lovat.
Men vi kunde inte göra det klart, för vi glömde hyllan som skulle sättas ovanpå och det fanns inte nog långa skruvar att fästa gaveln med.
 
Svärfar ringde senare, hade kanske lite dåligt samvete (om han har ngt) Men iaf skulle han hjälpa oss imorgon...om det nu inte var sport på Tv.
 
Så hela dagen har gått till att vänta. Det går inte att börja rulla köttbullar då lillan är här, men jag gjorde revbenspjäll iaf. Men det var allt jag hann idag.
 
Imorgon är det då till sonen med svärfar? och sen måste jag nog möblera om gästrummet så kära systerdotter kan bo där. Det fungerar inte med min nuvarande möblering, det är dock inget större jobb.
 
Igår slog jag in klappar och har skickat iväg dessa idag, till Luleå och ett till syster (som äntligen kommit hem från Thailand) som bor i Halmstad.
 
Lillan har börjat ta sig fram snabbare, så igår hon hann ta tag i en blompall och blomman flög i golvet OCH som tur var, missade henne. Puh. För det var en större blomma med tung kruka.
Vi mös på kvällen och tog oss ett bad och hon har sovit riktigt bra. Själv har jag sovit mkt dåligt pga magvärk.
Åt pizza i Arvidsjaur igår, den var nog den äckligaste jag ätit, men då jag var så himla hungrig så åt jag upp den och fick både gaser och magknip efteråt.
 
Jag skulle skicka klappar till systersons tre små, men har bara hittat åt två av dom. Så jag vet inte riktigt hur jag ska finna ngt i tid till Ellinore? Vill inte bara köpa ngt utan tanke, men om jag hinner ska jag springa in på presentaffären för det har jag inte hunnit.
 
 
 
Å Julafton är visst på torsdag... Va, TORSDAG! -E du inte klok?
Hjärnblödning... fy vad kul, äntligen får Nemi sina julklappar, Jippi
Julgranens ska kläs den 23e, iår får barnbarnet vara med... får se om några kulor blir på granen?
 
 
 
 

Ute är mörkt å kallt...
 

try it now.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0