Sjuk x 2

Tyvärr ligger jag sjuk i influensa. Så mitt då jag äntligen skulle börja arb pröva igen, så fick jag Influensa som började med akut frossa, snabbt stigande feber (runt 40 °C),
allmän muskelvärk, huvudvärk och symtom från luftvägarna, framför allt hosta som sitter långt ner i lungorna, halsont, Yr, spyr, kallsvettig, enormt trött och värk i kroppen. Idag torsdag orkar jag vara uppe lite sporadiskt men ligger mest. puh.
 
Uppdaterar så snart jag är på benen igen.
Läste; Influensa går oftast över av sig själv efter fem till sju dagar, men ibland kan den leda till följdsjukdomar som bihåleinflammation eller lunginflammation. Man kan vara trött i ett par veckor efter virusinfektionen.
 
 
Var på Vc här i Arjeplog och jag blev då rent förskräckt. Alltså, vilka läkare vi får hit. Och det är inte i ngn positiv mening. En läkare som är närmare 80 år fick jag besöka, han kollade alltså inte blodtryck, ingen sänka, tog inget blodprov eller feber. Han "lyssnade" på lungorna i utandning... vanligtvis brukar dom jag förr besökt lyssna då jag andas in och inte ut??
 
Ja, iof behövde han ju bara se mig för att fatta att jag var sjuk, men det kändes inte tryggt någonstans att gå till en sån läkare.
Arjeplogs landsting/kommun borde skämmas. Anställ en läkare, så vi slipper bottenskrapet. Vi hade en läkare över jul/nyår som inte heller var ngt att hänga i julgranen. Min sjuka systerdotter var ju in flera ggr och han stod ngn meter ifrån och hummade.
KATASTROF.
 
 
puh, nä... Nu säng igen, detta tog på krafterna.
 
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0