Fram och tillbaka blir hit och dit

Tillbaka hemma, landade igår kväll.
Systerdotter kom sig till flyget, var till Kallax och hjälpte till lite grann och sa hej då.
Trots bokningar och dyl, så är det trögt att få den hjälp man bokat och begärt. Jag fick hjälpa till att ta ner rullstolen, fanns det ngn där som kunde packa ner den, nää då. De lösa tillbehören som armstöd/fotstöd och sittdyna tog en stressad flygvärdinna och skulle ge till systerdotter på planet, men nää. Det hamnade med ett annat flygplan till Stockholm =) Galet.
 
Iaf kom hon fram till Uppsala och där möttes hon upp av syster Åsa. Skönt. De installerade sig, så nu är det bara att avvakta och se vad de kan åstadkomma.
 
Hade bilen full med grejer, så jag körde förbi sonen med mat och de saker de skulle ha. Fyndade på röda korset ett fint V-rums bord, och en röd plåt hurts för toan med många förvaringslådor.
 
Och annat smått och gott.
 
Idag vräker regnet ner och jag måste till familj sonen så vi får ta tag i lägenheten och få det städat då Malins pappa med anhang tydligen ska sova över där. Lite kort varsel känns det ju som.
Namn kalaset är på lördag, så mkt ska ju hinnas med.
 
Köpt Nemi kalas kläder för den stora dagen.
 
Lägger in bilder sen på lite nytt.
 
Känns som om jag skulle behöva vara ett dygn i stugan alldeles ensam och ladda mina egna batterier med yoga och meditationer.
Men vet inte när jag ska få tid med mig själv?
 
Nytt schema har anlänt i brevlådan och där fanns ju en del frågetecken, men, tiderna var ju ok. Men ibland blir jag då förundrad om delaktigheten på mitt jobb. Ja, det är väl bara att jobba på...
 
Skulle behövt ngn som städade hemmet också, nu känns det rörigt och försummat. Är ju hela tiden på annat håll, och gubben är nog villrådig vart allt ska vara mm.
 
Nä, inte tid längre.
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0