Barnbarn när kommer du?

Snart, snart kommer det ett litet barnbarn, men inte än... denne h*n vill inte riktigt komma ut ännu.
Men nu längtar jag att få träffa den lilla parveln.
 
Det mesta är ju förberett, så nu går vi alla runtikring den havande modern och väntar på den lilles ankomst.
Vi var ju till Sunderbyn och kollade upp allt i lördags, och allt är bra. Bebben är stor och hjärtat slår rytmiskt, så inget hindrar att den nu får titta fram.
 
Köpte flyttkartonger (dags att börja packa om man flyttar på 3 v) till sonen med fam på dollarstore och ett mysdjur med långa ben till ofödda barnbarnet, lite rengöringsartiklar mm.
 
Var ju till Luleå då det var Morsdag, och grattade lilla Mor. Hon börjar krympa och ser trött ut min kära Mor. Jag, bror och syster gav henne 300 kr och så slängde jag dit en trisslott också. Hon bidde glad då jag hittat ett fint kort också.
Hon bakade en jättegod tårta. Och vi fick oss ett skratt då jag ville sätta på passionsfrukt, hon tyckte denna var sur =) men jag propsade så på tårtan kom den. Men se, inte ville hon smaka det mer, så resolut petade hon bort passionsfrukten då hon tog sig en tårtbit =) Ska sägas att hon är väldigt söt glad =) tyckte passionsfrukten var för sur. Vi skrattade alla åt detta, inte är hon tjurig inte =) hehe. Syster, sonen och sonhustru, systerdotter, mor och jag fikade.
 
Goda tårtan
 
 
Med passionsfrukt ovanpå =)
 
 
Hjälpte även systerdotter att handla blommor, planterade dessa på balkong och vid systers grav på morsdag också. Kära Mor tyckte det var en dålig dag att plantera, det regnade (men slutade då vi var vid graven) Systerdotter ville gärna plantera då det var mors dag och inte vänta =)
 
Bjöd alla på grillat under lördag då det var så otroligt fint väder. Fläskytterfilé, ugnsgrönsaker och stekta champinjoner å grillade majskolvar Mums. Det kan emellanåt bli lite kostsamt att besöka kusten, men känns bra att kunna bjuda då jag inte är lika penningtunn som släkten där just nu. Vet ju väldigt väl hur det känns att ha tom plånbok, inte kul alls.
Å vädret var ju så underbart.
 
 
Gravida kocken fixar majsen =D

 
Hade även köpt lite kattmat åt mors kisse Kurre, han smakade på denna men ratade burken. Så meningen var att sonens kisse skulle få resterande burkar, men se de vart ju kvar i bilen. Minnet, juh.
 
 
Körde hemåt runt 16.30 efter att jag handlat lite. Var hemma vid 19.30
 
Övrigt:
 
Lördag gifte sig min brorsdotter Alexandra med sin William. Stort GRATTIS. Jag och syster skickade lyckönskningar via blombud. Allt verkar ha gått bra för de tu, då de nu är Man och Hustru. =)
Detta hände i Göteborg där de bor.
 
Lite lånade bilder av brudens egen blogg =)
 
Söt brud (ser ut som snövit)
 
I Kyrkan; Brudtärnor var hennes systrar; Patricia och Victoria i rosa.
 
 
 
 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0