Hemma men borta

Jag har inte tagit tag i mina rabatter, dels för att så mkt händer i livet just nu. Sonens baby är på G och igår var det beräknat.
Helgen som var åkte jag ju till Mor och hjälpte till lite där. Helgen före det var här svin kallt å inte alls trädgårds "sug"
Sen har ju snön nyss smält, så jag har inte varit speciellt stressad över rabatterna iof. Däremot tyckte sambon att jag borde vakna och göra mina rabatter, för han har ju krattat gräsmattan.
 
Så efter jobbet idag, då solen ändå sken (blåsigt och inte så varmt dock) men iaf, det var sol utan regn. Så jag fixade till rabatterna trots värkande axel och det blev en skottkärra med löv och skräp. Så nu e det så gjort.
 
Min plan var att göra rabatterna i helgen, och jag får väl fortsätta med dessa då. Ska minska ner mina projekt. Förra året startade jag stort, men då hade jag ingen aning om att jag skulle bli farmor i år, så det är bara att lägga trädgården på hyllan. För troligen hinner jag inte med detta längre. Men det kommer ju nya tider senare.
 
Var till Piteå igår och kollade mitt hjärta, då det lite oregelbundet. Visade sig att efter ultraljud, cykeltest att det troligen berodde på en av mina blodtryckstabletter. Så antagligen blir det ett nytt byte av dessa.
Min puls är för låg vid högre ansträngning.
 
Tittade på tapeter i Piteå, då det var fruktansvärt tråkiga tapeter i lägenheten som son och sonhustru flyttar till.
 
läckra smutsvita tapeter i hela lägenheten =(
 
Gjorde vad jag tyckte ett fynd, men tydligen var dom inte nog bra.
 
Till barnrummet? (tänkte jag)
 
 
 
Botten är ljust blå, men det syns dåligt på bild. Tyckte den var söt, iaf bättre än nuvarande smutsvitt...
 
Hittade även denna fräna, men det räcker kanske till en fondvägg?
 
 
 
 
Då kan man välja nästa vilken färg som helst till det övriga rummet =D
 
Sand, svart, blå, lila, röd, gul, orange ...ja, vad man är sugen på.
 
Men OJ vad tapeter är dyra nuförtiden. Upptäckte iof detta 2012 då vi tapetserade hela huset. Var in på en tapetaffär i Piteå, där stod en hylla med -25% rabatt på. Jag kollade med expediten, vad en rulle skulle kosta. 430 kr/rulle!!!!!!!!! Hallå. Jag bara nickade och gick ut därifrån.
 
Jag köpte även en present till sonhustrun som snart fyller år och gratulationskort åt bröderna =) Systerson fyller ju också strax år, har inte glömt.
 
 
Det är inte lätt att stå stadigt hemma (fötterna på jorden) då tankarna (hjärnan) är och renoverar/arbetar på annat håll, det skulle behövas både hjälp och support och någon som kunde arbeta =) har lejt bort flyttstädningen, vilket känns otroligt bra. Men får se om de (firman) klarar av det.
 
Idag vart lägenheten bredvid svärfar ledig, den ville jag att sonen skulle få =( typiskt då de skrev på kontraktet i helgen som var.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0