Blanda och ge

Körde så till kusten på onsdag efter jobbet, tog med mig sambons GPS (vi är inte kompatibla jag å den där tingesten) Men, nu skulle jag ju till olika adresser så jag tog den med i bilen.
 
Jag körde mot Boden där jag så skulle inhandla en st spjälsäng och på ett annat ställe en st skötbord och säng + skötbord passade bra ihop.
Tyvärr var varken säng eller skötbord jättefina =( utan med skavanker. Sängen var lite lappad och lagad men där fick jag med en barnstol för köket (matstol) det var bra, och uppvägde väl sängens skavanker.
 
Skötbordet/byrån ramlade mer eller mindre isär, men det skulle nog gå att fixa sa sonen. Tror iaf att de blev ganska nöjda, nu kan de både sköta om och byta och baby har sovplats =)
 
Var inte framme förrän 18.00 och då vrålhungrig, åt dåligt på jobbet och hade inget med att äta på vägen. Iaf hade Mor gjort en ny fiskgratäng med muskot i, tyvärr gillar jag inte muskot så jag tyckte nog den förstörde hela rätten.
Mor vill ju så gärna laga ngt gott å ngt nytt då jag kommer, så tanken var god =)
 
Jag får erkänna att jag är inte så duktig på att prova på nya smaker, jag vill gärna ha det på mitt sätt och mina "vanliga" smaker. vet...är en tråkmåns.
 
Blev en yatzy och sen lite prat innan son och sonhustru återvände till sitt. Torsdag hade vi så möte, men vi gjorde lite ärenden först. på mötet fick jag så veta att nuförtiden finns det två instanser med likadana namn, den ena hör till kommun å den andra till landsting... hur ska man så veta vart man ska söka hjälp, då man behöver? Men mötet var bra och han vi mötte mkt trevlig.
 
Men det är bara att inse, som förälder ska man inte hjälpa sina vuxna barn, man ska låta samhället lösa detta TROTS att de inte gör så?? Men föräldrar ska inte lägga sig i. Helst!
 
Sen skjutsade jag hem sonen och jag med Mor for och hälsade på syster, kolla in nya lägenheten =) men hon har inte hunnit så mkt ännu, bara bott där en å en halv månad så det finns ju tid att fixa.
 
Middag blev korv (kyckling) i ugn med kokt mandelpotatis, gott. därefter en yatzy även denna kväll, idag vann jag så lite mer tur än igår då jag förlorade.
Sen umgicks vi lite och son och sonhustru gick hem. Tittade senare upp till dem och kollade så sonhustru lyckats få ihop spjälsängen, det var fint.
 
Jag å Mor la oss ändå ganska tidigt och jag hade fruktansvärd halsbränna med uppstötningar fram till 00.30 innan jag kunde somna.
Fredag morgon packade jag ihop. sonen kom å vi skulle iväg å tanka bensindunken för han skulle ta fram moppen å köra på rollspel senare på kvällen.
Vi åkte vid 09.30 och for först på Willys å handla, där fick jag magras (inte kul) men vi handlade och mötte där både Johnny med Tilda och Mors mans dotter Carina med sin man. så det blev en del surr, trots magbesvär.
 
Tittade in på röda korset med en påse och hittade en ganska söt kofta till Mor som hon fick.
 
Körde så mot Mor och vi surrade så jag helt glömde att vi skulle tanka, så nästan framme kom jag så på det. Vände bilen, tankade å sen tillbaka.
Kramades å sa hej då, å körde till Sunderbyn för att surra med systerdotter som nu återvänt från Umeå.
 
Solförmörkelsen pågick för fullt utanför sjukhuset stod folk med olika grejjer men jag fattade ingenting. missade helt detta fenomen?? Hade inte ens hört att det skulle ske. typiskt mig!
 
Jag satt med Linda på kaféet å vi märkte då inget. Vi surrade ca 1,5 timme som rusade iväg. Tyckte ändå att hon såg aningen bättre ut, inte så elakt illröd i huden, men fortfarande röd och svullen =(
Men ändå ngt piggare än sist vi sågs. Det var gött att se, bara det lilla.
 
Körde så hemåt.
 
Lördag ute med skotern i fina vädret, körde till stugan och mös. Vi kom hem efter 16.00 Å efter en stund fick jag fruktansvärt ont i magen =( slutade med att jag var tvungen att ringa 1177 för att höra med dem. åk in sa hon, och vi for till VC akut. (Arjeplog)
De tog flera prover men det visade inget, men då hon (läkaren) klämde på magen gjorde detta fruktansvärt ont på några ställen. Hon tyckte jag skulle åka till Arvidsjaur då hon slutade sitt pass. Men nä, ge mig ngt så åker jag hem å sover tyckte jag. Fick en Voltaren spruta och den hjälpte lite grann, for hem och la mig efter att vi sett en film. Fick ta en till Voltaren men sov hela natten, skönt.
 
Filmen; Dragon heart 3,The Sorcerer’s Curse. Jag tyckte den var bra. jag gillar ju fantasy filmer =)
Gareth ser och sen hittar en komet som fallit från himlen, men kometen visar sig var en eldsprutande drake vid namn Drago. En ond trollkarl är ute efter Drago och hans hjärta och Gareth ingår en pakt med draken för att slå tillbaka mot ondskan och få ett slut på förtrycket och lidandet i landet.
 
 
 
Söndag har varit en ta igen oss dag. vi har inte varit ut alls, men det var snö och blåst f.m och e.m blåste det men solen visade sig. Vi tog det lugnt iaf.
 
Nu lite Tv och krypa upp i soffan =) med en kopp te.
Ringa VC imorgon, besök hos sjukgymnast och ev. läkaren? jobba mina 4 tim.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0