Goblet

Jahapp då var det så dags att återgå till näringen och börja jobba igen. Det kändes helt ok att åka på jobbet idag. Det är ju ganska trist att gå hemma i längden, så är det ju bara.
 
Jag mjukstartar visserligen, med 2 tim/dag under första delen av veckan, ökar succesivt för att sen se hur det känns i min axel. Jag gick hem från jobbet, vilket kändes riktigt skönt. sambon skjutsade dit mig.
 
Jag är äntligen frisk från influensan, men visst är det en viss trötthet i kroppen. Igår låg jag med huvudvärk hela dagen -trist. Lördag vågade jag ju mig på en sväng på konsum å handlade, men det tog så på krafterna att jag la mig att vila efteråt =) Pigg som en trött 90 åring.
 
Idag efter jobbet har jag försökt mig på lite samtal inför sonens (med familj) flytt, och att få tag i någon är inte helt lätt. Nejdå, vi har telefontider och du får återkomma imorgon. Jahapp, då gör jag väl så då. Naturligtvis så är det telefontid 10-11 =) precis då jag är på jobbet. Får väl börja en 15 min innan då, så jag kan gå ifrån och ringa.
 
Det snöar utanför fönstret, suck. Vi har lixom nog och längtar efter våren och solstrålar mot blek kind =)
 
Jag har iaf funnit ut att jag är en bägare i kroppsform. =) hehe. Och en kändis som tydligen också är en bägare är Chatarina zeta jones
 
 
På bilden ovan är jag då inte ens med =(
 
 
Bägarens silhuett påminner om just en klassisk kristallbägare, tung och fyrkantig upptill ovan en balanserat elegant fot. Problemet för dig är toppen. Ja du har en stor byst, en generös mage och en vid rygg som stödjer din fylliga framsida. Men kolla in benen! Det är dem vi behöver framhäva eftersom de är som födda för att visas upp i nätstrumpor och sexigt höga klackar. Att känna sig sagolik handlar om att få de där spirorna att verka ännu längre än de redan är.
 
 
Du kan glida runt i nästan vilka byxor som helst och kommer att kunna visa upp din kropp långt upp i åldern. Benen fortsätter ju vara fantastiska också hos äldre; en välformad vrist håller nästan lika länge som arvsdiamanter och vi skulle vilja påstå att den nästan är värdefullare.
Hörnstenarna i Bägarens garderob är att djupa V-ringningar halverar bröstet, medan en kjol som smiter åt överst smeker de slanka benen, medan en fladdrande kjol-fåll balanserar överkroppen.
 
 
Ditt mål: Att skapa balans mellan över och underkropp.

Satsa på:
- En riktigt bra behå. Om du har en fyllig byst kan en bra behå vara precis det du behöver.
- Dräkter och kostymer.
- Smala eller insydda kavajer.
- Mörka överdelar och ljusa underdelar.
- Enkla överdelar utan detaljer.

Undvik:
- Axelvaddar och detaljer på kavajer.
- Vida långbyxor.
- Mönstrade överdelar.
 
 
 
Goblet eller bägare - Breda axlar och en odefinierbar midja är det som kännetecknar en bägare. Man skulle kunna säga att det är den vanliga pojkflickig formen, men med kläder som smiter åt på rätt ställen så kan man skapa en figur, dessutom har bägare långa snygga ben, vilket gör många andra kroppsformer avundsjuka. 
 
Någon midja har jag nog aldrig haft, men vem behöver det då man har snygga ben =)
 
 
Två filmstjärnor som har "min" kroppsform är Renée Kathleen Zellweger och Catherine Zeta Jones
 
 
 
Picture
 
Ja, då gäller det ju bara att klä sig efter sin figur, fast inte ser den ju riktigt ut på detta sätt, som dessa vackra kvinnor =)
 
Ut på shoppingtur då...eller rota igenom garderoben.
 
St. John Collection Women's Tweed Tuxedo Jacket
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0