ILLA... i pannkakan?

Eller var det vilse i pannkakan som han Staffan Westerberg höll på med? Ja,ja inte för att jag ska fördjupa mig i det iaf.
Jag har inte precis gått vilse i den benämningen utan snarare vilse på min väg. Eller det känns lite så och
så drömde jag lite underligt imorse =D som gjorde vilsenheten ännu tydligare men mer skrämmande.
 
Vissa forskare säger att människor tänker mellan 12 000 – 65 000 tankar om dagen. Hur många av dessa som är negativa är väldigt individuellt men en del kända författare, inom tankens skapande kraft, säger att det kan vara upp till 80 %. Ingen människa kan vara medveten om ALLA tankar som passerar.
 
Så vi kan ju inte vara medveten om alla dessa tankar vi tänker, vilket är en självklarhet i sig =)
 

Just nu är min hjärna passiv till att ta emot positiva influenser och pepptalk. Allt känns som floskler i min negativa stund, av gråmulet dunkel i min hjärna =(
 

Nå, varför denna vilsenhet nu då? Egentligen är det troligtvis för allt som komma skall. Det roliga blandas med oro, hur vi ska kunna få rätt hjälp och hur vi ska hantera allt som kommer.
 
Sen är jag även vilsen över det jag skrev häromdagen.. Att ha självdisciplin, motivation och mål.
 
Om vi tittar oss omkring så ska vi klämma in oss i en viss "normal" mall då det kommer till våran storlek som människa.
Vi ska äta dieter, banta, motionera och hålla igång. Och jag säger inte emot motion, inte alls. Tycker om att röras och vet hur enormt viktigt det är.
 
Men titta på Tv en kväll, stå i mataffären och titta på tidningarna där vi överröses med recept på godsaker av alla de slag. Eller omges av kakor, godis, glass, bakelser vid kassorna. Eller alla dessa matlagningsprogram med delikatesser som avlöser varandra. Och så slår vi till ny kanal och där är det biggest looser eller kanske Anna Skipper som ska få ordning på oss fallna människor som snabbare kommer möta vår skapare om vi inte skärper oss.
 
Vi får det ena och det andra ska tas ifrån oss... är vi inte förvirrade så blir vi detta. Det är sällan som enskilda individer får utrymme att följa sin inre väg, att lyssna till sitt hjärta och att släppa taget om alla måsten. =(
 
Snygg - vad är det synonymt med?? Hmm, vacker, stilig, tilldragande, attraktiv, söt, välväxt, flott, elegant...
Alltså i de betraktandets ögon. utsidan är det skal vi levererar till de som möter oss. De är deras omdömen som avgör mitt jag. suck! dvs är jag lyckad eller misslyckad? that's the questions...
 
Varör är utsidan så viktig, den speglar insidan till en viss del men vem bestämmer ful-vackert? Är det lättare att vara vacker, eller att vara ful? Ja, det är nog väldigt olika. Tror inte man automatiskt blir "lyckligare" av att vara vacker, men blir man automatiskt olycklig om omgivningen bestämt att man är ful? Vissa aspekter är så dumma.
orkar inte...
 
 
lite positivt.
Idag sa en förälder -Men vad roligt att du är tillbaka, och mitt barn tycker så mkt om dig. -kommer du att stanna  på denna avd nu?
Kändes ju kul. För inte har jag fått just så mkt positivt annars att vara åter.
 
 
Igår var jag ut och åt med två vänner. Vi gick på Leons. Det finns ju inte så mkt att välja på och en vanlig onsdagskväll vill man ju inte vräka på med de lyxigare varianterna. Har provat deras sallad-inte imponerad, provat pizzorna-goda, men inte så bra för en dålig mage. Så jag bestämde mig för att ta en förrätt, å frågade om de kunde dubbla den? Men kyparen tyckte jag kunde beställa två om jag orkade och så började jag med en.
 
Denna bestod av 1 chili ceese, 1 mozzarella sticks, 1 kycklingklubba (inte med lår då) och en mindre korg med tacochips? och en tomatsalsa el nåt. Som jag då inte tyckte om. Så friterat och chips, klart att magen inte blev glad. Men av de onda ting som fanns, så ... detta uppvägdes i alla fall då med trevligt prat och umgänge så där mitt i veckan =)
 
 
Farmens kamp. Jag är ledsen över att jag faktiskt tror att Jocke kommer vinna =( Han spelar sitt spel så alla tror att han skulle vara en person som han inte alls är om man tittar och lyssnar på det han säger. Han är säkert ok, på sitt vis runt de sina. Men han är manipulativ. Den som är äkta och kvar är just Örjan. Inte den snyggaste eller den mest sociala spelevinken utan en jordad och balanserad kille. Men, tyvärr tycker jag han kämpar i motvind hela tiden. Och att de förra farmarna ska få rösta är väl ok på ett vis, men att välja en kämpe borde räcka. Att ngn ska få immunitet som inte ens behövt vara i tinget är dåligt.
 
Men nu är det andra året jag följt farmen, mest för att jag tycker om djur och för att följa en gård. Iaf, så tyckte jag redan ifjol att det är otroligt underliga regler? Vad är det för tönt som levererar reglerna?
Man borde inte rättmätigt få komma till finalvecka om man inte behövt kämpa i tinget. Jocke har inte behövt möta ngn, inte heller Alex. Så jag ifrågasätter de där reglerna som är lama och trista.
 
Jag håller tummarna iaf för Örjan men tror att det redan är kört =((( uch.
 
 
Nu sovdagzzzzzzzzzzzzzz
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0