Vilken F-vinst!!

Grattis årets Farmare, jag är superglad för att just Örjan Selien spöade skiten av Joakim Ljunggren. Att de första farmarna hade en pakt om att låta Jocke glida fram för att de valde ut honom är bara för jäkligt. Att Örjan som kom in efter två veckor, piskade skiten ur detta jäkla rävspel är jag otroligt glad över. Örjan jobbade, klagade sällan, var en glädjespridare och kämpade flera svåra fajter i tinget. all eloge till honom.
 
 
Örjan gillade djuren, skulle även kunna tänka sig en gård på äldre dagar, det tycker jag visar vilken bra kille han är och en kille med hög moral. Jag blev verkligen otroligt glad över att han vann. Tack Universum och alla som hjälpte honom dit och givetvis för hans enorma styrka att ta sig fram trots det elaka spelet.
 
Jag hoppas ju att Farmens regler ses över, så att INGEN ska stå i final som inte behövt vara i tinget och visa sig värdig. Jocke var verkligen inte värdig vinnare i detta spel. Jocke festade och hade ont i revben, men han kan ju inte skylla på ngt annat än att han själv klantade till det då han druckit. Sen stå efteråt å säga att han kunde svaren, men la sig. Han fick väl en blackout och kunde helt enkelt inte, är så löjligt att bortförklara sig.
 
Hade han talat om för Alex och gamla farmarna om revbenen, då hade de kanske velat byta Jocke mot Alex då de kunde välja...Men nä, Jocke trodde ju sig själv oslagbar, the king...som föll
 
Ylva (inte en favorit där, men med kunskaper) var den enda som såg å talade om hans manipulativa sida, men då resten av "grund" gänget bestämt att oavsett värdig eller ej så tyckte de att han skulle vinna bara för att han var där första dagen... löjligt. Han var ganska oengagerad som storbonde också.
Däremot är jag glad att inte utmanarna inte kunde komma in och vinna. förra året var patetiskt.
 
 
 
Festen natten innan finalen kostade Jocke segern – "Farmen"-profilen ramlade och skadade sig svårt
 
 
GRATTIS till dig Örjan, bra jobbat. Du är en värdig farmare och som tog till dig kunskap och månade om djuren.
 
 
 
 
JIPPI. God karma till dig! 
Nu sova och hoppas halsvärken går över, och inte bryter ut nu. ska till sjukgymnast imorgon före jobbet å prata med läkaren efter jobbet
 
 
Det jag inte heller förstår med farmen är, måste de hitta de mest fallfärdiga torp som finns?? Om det är så, kanske man ska sätt farmarna på en veckas renovering de två först veckorna, dock med ngt mer mat eller ngt de kan laga utifrån ett start kitt å recept på enklare mat, smaksättningar å en ko och häst redan första veckan.
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Örjan

Tack för gratulationerna och de fina orden! 👍🙏

Svar: Oj, kul att du tittat in.Nu ny säsong av farmen och det ser ju ut som lite nya regler.
Hoppas du fått god användning av vinsten, den var du värd.
Efva

2016-02-06 @ 09:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0