Skåda inåt

I morse hade jag en dröm innan jag vaknade. Jag hade fått tvillingar. Den ena var lite större och starkare och den yngre lite tunnare och jag oroade mig mer för den minsta. Jag jobbade och jag åkte hem var 4e timma för att mata mina barn! Dvs i drömmen. Men tyckte jag försummade dom och mådde dåligt med känslan av oro och jag tyckte att den minsta behövde mig mer än det jag gav, så jag försökte sluta jobba men av ngn anledning skulle jag inte få det. Jag tog mina barn och skulle fly? Jag sprang med den minsta i mina armar...

Vet dock inte vart jag flydde och varför jag bara hade mitt ena barn med mig?

 

Läste detta på nätet om Barn...

När olika personer förekommer i din dröm symboliserar de ofta, men inte alltid, olika aspekter av dej själv. Se dem som du i olika klädnader. Alla figurer spelas av samma skådespelare (du) men i olika kostymer (olika karaktärsdrag, handlingssätt, reaktionsmönster, attityder, självbild…) Bilden av en man kan t.ex. visa på din logiska, pådrivande eller aggressiva sida. Bilden av ett barn kan handla om din egen försvarslöshet eller mana dej att minnas något särskilt från din egen barndom.

Barn Det oskyldiga spontana barnet eller det kuvade barnet, ditt inre barn. Hur ser barnet i din dröm ut? Glatt och fritt eller bundet eller utmärglat? Vilken ålder har det? Vad hände dig i den åldern?

 

Barn: Drömmar om barn betyder att du kommer att ha framgång i livet. Ser du ett barn födas, ska du snart bli gift och få ett trivsamt hem. Om du drömmer att du ser ett barn dö väntar dig svåra motgångar. Om du drömmer om många barn som leker med varandra, kan du bereda dig på goda nyheter, välstånd och stor lycka senare i livet.

Barn som dör = ditt inre barn, lek och spontanitet, förnekas och får inte plats i ditt prestationsfyllda liv.

 

BABY,  se sig själv som baby: du känner en inre osäkerhet och återvänder i drömmen till  babystadiet, det vill säga du vill bli omhändertagen och älskad utan krav.

eller den helt omvända Se sin älskade som baby: här är tolkningen . Du vill vara den  starkare, den som tar initiativen samtidigt som du längtar efter att få slösa  med din kärlek och bara ge av fullaste hjärta.

Flykt; befinna sig i: ljusa framtidsutsikter. Rädda någon ur: den du drömmer att du  räddar kan bli din ovän.

Ett misslyckat flyktförsök är ett varsel om oöverstigliga problem. Om du drömmer att du lyckas fly betyder det däremot att du kommer att övervinna alla svårigheter.

 

Att tolka sina drömmar är något som många tror är omöjligt. Många anser att man drömmer bara för att, det vill säga att vi bara gör det för att vi är skapta så. Men man har länge forskat kring det här med förhållandet mellan vad man drömmer om och hur man känner, mår och upplever saker och ting i den verkliga världen. Och faktum är att man har kommit väldigt långt och tror sig ha funnit starka samband så att man på riktigt kan börja tyda ens drömmar. Man bör verkligen se drömmen som en vän som försöker hjälpa dig att förändra ditt liv till det bättre.

När man ska försöka tyda sina egna drömmar ska man alltid utgå ifrån sina egna känslor och tankar kring drömmen.

 

Om det är vissa föremål eller händelser i din dröm som ofta är återkommande bör du kolla upp vad det symboliserar, för du minns ju att drömmar vill hjälpa dig till förändring.  Nu är det dags att börja reflektera kring vad det är dina drömmar vill säga till dig!

 

Lyssna till din intuition. Den absolut första känslan brukar vara rätt. Ofta vill medvetandet styra tolkningen i en bekvämare riktning, men det leder bara till att man lurar sig själv. Lyssna till din första instinkt och jobba med det. Självinsikt är inte alltid lätt och roligt. Det kan vara både svårt och jobbigt, men det är alltid belönande. 

 

DRÖM OCH VERKLIGHET
Man kan ändå säga att drömmen är verklig – på det existensplan den sker (på astralplan eller i ditt undermedvetande). Den är också sann, eftersom den visar på hur du behandlar dig själv i ditt inre, med dina tankar och dina känslor och då även ofta i ditt beteende, till exempel när du stödjer andra på bekostnad av dig själv.

 

 

Hur tyder jag själv min dröm? Jag upplever att jag behöver en förändring, men jag flyr från mig själv och det jobbiga avgörandet. Barnen representerar det nya eller att jag försöker rädda mitt egna inre barn på ngt sätt?

 

Det finns inte i ngn bok eller att ngn annan kan berätta vad som sker i ens undermedvetna, själv behöver jag insikt till mina känslor. Men visst hade det varit lätt om jag fann svaret på mina drömmar någon annanstans =D Men, självinikt och mod är det som kan förändra mitt liv, och drömmen försöker undermedvetet spegla mina känslor.

 

Dagens citat: Ögonen ser saker klarare i en dröm än vad de föreställer sig vakna /Da Vinci

 

För övrigt är det lugnt och tyst då inte barnbarnet är hos mig, men jag saknar henne när hon inte är här. Tittar på Tv, försöker mysa med en kopp te och imorgon kanske vi ska tvätta bilen in och utvändigt.

 

 

 

Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0